Buzz

Το επόμενο «Twilight»;

στα 10

Αναζητώντας απεγνωσμένα τη νέα σειρά εφηβικών βιβλίων που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στη λογική του «Twilight» και του «Hunger Games», η Lionsgate έπεσε πάνω στο «Chaos Walking» του Πάτρικ Νες για μια δυστοπική πραγματικότητα όπου ό,τι σκέφτεσαι...ακούγεται.

Flix Team
Το επόμενο «Twilight»;

Η βραβευμένη σειρά βιβλίων «Chaos Walking» αποτελείται από τέσσερα βιβλία («The Knife of Never Letting Go», «The Ask and the Answer», «Monsters of Men», «The New World») και αφηγούνται την ιστορία ενός νεαρού αγοριού που ζει στο μέλλον, σε έναν πλανήτη που μοιάζει με τη Γη, όπου μια επιδημία με το όνομα «Noise» κάνει τις σκέψεις των ανθρώπων να ακούγονται, εξαφανίζοντας κάθε είδους ιδιωτική ζωή. Φυσικά στη συνέχεια αναλαμβάνουν δράση και οι εξωγήινοι σε έναν αγώνα για τη σωτηρία του ανθρώπινου είδους.

«Αν και τα βιβλία τοποθετούνται στο μέλλον, μιλούν στην πραγματικότητα για αυτό που συμβαίνει γύρω μας σήμερα και για τη δύναμη των νέων ανθρώπων να αλλάξουν το μέλλον», δηλώνει ο πρόεδρος της Lionsgate, ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή των ταινιών.

Οσο για το «Hunger Games» του Γκάρι Ρος, την πρώτη ταινία που βασίζεται στη σειρά βιβλίων της Σουζαν Κόλινς, όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2012, ενώ το δεύτερο μέρος της σειράς, «Catching Fire» προγραμματίζεται ήδη για να βγει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2013.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Τhe Hunger Games»