Buzz

Τίποτα πιο camp ποτέ! Η Σοφία Βεργκάρα πυροβολεί με προσθετικό όπλο - πέος σε μια σκηνή από το «Machete Kills»

στα 10

Μια πρώτη σκηνή από το «Machete Kills» του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ είναι αρκετή για να βρεθείς αντιμέτωπος με την επιτομή του camp όπως δεν το σκέφτηκε ποτε κανείς...

Τίποτα πιο camp ποτέ! Η Σοφία Βεργκάρα πυροβολεί με προσθετικό όπλο - πέος σε μια σκηνή από το «Machete Kills»

Τελικά το πραγματικό φονικό όπλο στο κορμί της Σοφία Βεργκάρα στο «Machete Kills» του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ δεν βρίσκεται στα στήθη της αλλά προστατευμένο στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων και έτοιμο να οπλιστεί ακριβώς την κατάλληλη στιγμή...

Αν νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, δείτε παρακάτω την πρώτη σκηνή που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ταινία και αφού απολαύσετε λίγο καθαρόαιμο βρώμικο action και ένα μικρό πέρασμα της Lady Gaga, αφήστε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της για το που ακριβώς βρίσκεται στερεωμένο το πιστόλι της Σοφία Βεργκάρα.

Διαβάστε εδώ και δείτε περισσότερα για το «Machete Kills», το πιο ανεκδιήγητο ήδη (χωρίς καν να το έχουμε δει) φόρο τιμής στα b-movies έτσι όπως το σκέφτηκε και το υλοποίησε ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ.

2

Και για να θυμηθείτε, να η υπόθεση (έχει, αμέ...) της ταινίας: «Ο Ματσέτε (Ντάνι Τρέχο), αυτή τη φορά, προσλαμβάνεται από την αμερικάνικη κυβέρνηση (Τσάρλι Σιν), για να βρει και να σταματήσει έναν έμπορο όπλων (Μελ Γκίμπσον) που σκοπεύει να εκτοξεύσει έναν καταστροφικό πύραυλο στο διάστημα. Προκειμένου να τον ανακαλύψει, ο Ματσέτε θα περιπλανηθεί στις πιο επικίνδυνες γωνιές της χώρας και προφανώς θα συναντήσει μερικές ιδιαίτερα όμορφες γυναίκες (Aμπερ Χερτν, Τζέσικα Αλμπα, Σοφία Βεργκάρα, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Lady Gaga κλπ) αλλά κι ένα στρατό από αντιπάλους (Αντόνιο Μπαντέρα, Κιούμπα Κούντινγκ Τζούνιορ, Ντέμιαν Μπισίρ).»

Δείτε εδώ την πρώτη σκηνή: