Buzz

«Machete - go kick some ass!»: 2ο ακόμα πιο fun trailer

στα 10

Πιο camp... πεθαίνεις! Ο Ματσέτε επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τον πύραυλο του τρομοκράτη Μελ Γκίμπσον και το δολοφονικό μπούστο της Σοφία Βεργκάρα. Δείτε το δεύτερο cult trailer του «Machete Kills»

«Machete - go kick some ass!»: 2ο ακόμα πιο fun trailer

O Τσάρλι Σιν Πρόεδρος της Αμερικής και ο Μελ Γκίμπσον παρανοϊκός τρομοκράτης που έχει όρθιο τον πύραυλό του να στοχεύει τον Λευκό Οίκο. Ανάμεσά τους ένα κάρο cult χαρακτήρες από τη Lady Gaga μέχρι τον Αντόνιο Μπαντέρας. Πάνω από όλους βέβαια, ο ένας, ο μοναδικός, ο εκδικητής Ματσέτε και οι φονικές λεπίδες του.

Ο Ματσέτε (Ντάνι Τρέχο), αυτή τη φορά, προσλαμβάνεται από την αμερικάνικη κυβέρνηση (Τσάρλι Σιν), για να βρει και να σταματήσει έναν έμπορο όπλων (Μελ Γκίμπσον) που σκοπεύει να εκτοξεύσει έναν καταστροφικό πύραυλο στο διάστημα. Προκειμένου να τον ανακαλύψει, ο Ματσέτε θα περιπλανηθεί στις πιο επικίνδυνες γωνιές της χώρας και προφανώς θα συναντήσει μερικές ιδιαίτερα όμορφες γυναίκες (Aμπερ Χερτν, Τζέσικα Αλμπα, Σοφία Βεργκάρα, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Lady Gaga κλπ) αλλά κι ένα στρατό από αντιπάλους (Αντόνιο Μπαντέρα, Κιούμπα Κούντινγκ Τζούνιορ, Ντέμιαν Μπισίρ).

Οι χρακτήρες, οι σκηνές, η παρανοϊκή δράση, οι ατάκες («machete don't tweet!») προσφέρουν μία απενοχοποιημένη απολαυστική σαχλαμάρα που έχει τη θέση της στο σινεμά των camp b movies. Πόση πλάκα πρέπει να είχαν αυτά τα γυρίσματα με το μισό Χόλιγουντ να αυτοσαρκάζεται και τον μάστορα Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ να διευθύνει την τρέλα...

Δείτε το νέο trailer διαβάστε περισσότερα για το «Machete Kills» και γελάστε με την ψυχή σας.