Buzz

Τίνα Φέι – Εϊμι Πόλερ: επιτέλους μαζί σε ταινία

στα 10

Ηταν φιλενάδες και συνεργάτες στο SNL, συμπαρουσίασαν δυο φορές, εξαιρετικά επιτυχημένα, την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Τώρα ετοιμάζονται για τη φυσική συνέχεια.

Τίνα Φέι – Εϊμι Πόλερ: επιτέλους μαζί σε ταινία

Οταν κάτι λειτουργεί καλά, μην το αλλάζεις. Το είχε πει ο Κομφούκιος; Πάντως το εφαρμόζουν δυο κυρίες της showbusiness, δυναμικές, ατρόμητες, εξαιρετικά αστείες και δοκιμασμένες στα δύσκολα. Η Τίνα Φέι και η Εϊμι Πόλερ συνεργάστηκαν, ως «ντουέτο» το 2013 στην Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών, πείραμα τόσο επιτυχημένο που επαναλήφθηκε και φέτος. Η αιχμή, η πιπεράτη θηλυκότητα, η αθυροστομία και η απλή χημεία μεταξύ τους αποτελούν πια εγγύηση για έξυπνη κωμωδία. Και να που οι δυο ηθοποιοί θα συνεργαστούν ξανά, σε κινηματογραφική ταινία αυτή τη φορά, μετά τη δοκιμή του 2008 με το «Baby Mama». Το φιλμ λέγεται «The Nest» και σκηνοθετεί ο Τζέισον Μουρ, ο δημιουργός του «Pitch Perfect» (θυμηθείτε την ταινία και… την Αννα Κέντρικ με το ποτήρι της εδώ. Στην ταινία, δυο αδελφές περνούν ένα τελευταίο Σαββατοκύριακο μαζί στο πατρικό τους σπίτι, πριν το πουλήσουν. Το σενάριο υπογράφει η Πόλα Πελ, σταθερή συνεργάτης του Saturday Night Live, πράγμα που ανεβάζει τις προσδοκίες.

Περιμένοντας να μάθουμε περισσότερα, απολαύστε τις καλύτερες στιγμές της Τίνα Φέι και της Εϊμι Πόλερ από τις Χρυσές Σφαίρες του 2014.