Buzz

Η Ανα Κέντρικ και ένα πλαστικό ποτήρι. Συνταγή για μια ποπ επιτυχία

στα 10

Ολα ξεκίνησαν από το «Pitch Perfect», όταν η ηρωίδα της τραγούδησε ένα τραγούδι με την βοήθεια ενός πλαστικού ποτηριού. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία, αλλά ίσως μεταμορφώσουν την αξιαγάπητη ηθοποιό στην πιο απρόσμενη pop star των ημερών μας.

Η Ανα Κέντρικ και ένα πλαστικό ποτήρι. Συνταγή για μια ποπ επιτυχία

Είναι τόσο γλυκιά που δεν μπορείς παρά να την αγαπήσεις. Ακόμη κι όταν παίζει σε ταινίες όπως το «Twillight Saga». Είναι επίσης εξαιρετική ηθοποιός. Η υποψηφιότητά της για Οσκαρ στο «Up in the Air» αποτελεί μια απόδειξη (αν την χρειάζεστε). Μπορεί να απέχει από το να είναι τόσο δημοφιλής όσο άλλες πιο διάσημες συνομήλικες της ηθοποιοί, αλλά αναμφίβολα, έχει το δικό της πιστό κοινό που βρίσκει την quirky γοητεία της ακαταμάχητη.

Αν όμως μέχρι τώρα την ξέραμε σαν ηθοποιό, ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε μια διαφορετική πλευρά της, αφού μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της βίντεο για το τραγούδι της «Cups» σκηνοθετημένο από τον σκηνοθέτη του «Pitch Perfect» Τζέισον Μουρ. Από εκεί προέρχεται κατά κάποιο τρόπο και το ίδιο το τραγούδι άλλωστε, αφού το «Cups», ήταν αυτό που ο χαρακτήρας της τραγουδούσε στην οντισιόν της για το ακαπέλα γκρουπ των Barden Bellas. Η σκηνή όπου καθισμένη στο πάτωμα του θεάτρου, δανείζεται ένα ποτήρι από την κριτική επιτροπή για να το χρησιμοποιήσει σαν κρουστό συνοδεύοντας την ερμηνεία της, μοιάζει να άγγιξε μια χορδή στην καρδιά της αμερικάνικης ποπ κουλτούρας και το «Cups» έγινε ανέλπιστα όχι μόνο επιτυχία, αλλά φαινόμενο.

Στην πραγματικότητα το «Miss Me When I'm Gone» είναι ένα φολκ τραγούδι από τα Απαλάχια όρη που το έκαναν περισσότερο γνωστό οι J. E. Mainer's Mountaineers, και πιο πρόσφατα το βρετανικό συγκρότημα των Lulu and the Lampshades που το διασκεύασε. Ομως ήταν η εκτέλεσή του από την Ανα Κέντρικ που το μεταμόρφωσε σε ποπ φαινόμενο και γέμισε το youtube από ανθρώπους που το τραγουδούν, που έκανε το single που κυκλοφόρησε η Κέντρικ απρόσμενη επιτυχία και που τώρα αποκτά ένα εξίσου γλυκό βίντεο όσο και το ίδιο το τραγούδι.


Δείτε το πιο κάτω και είναι σχεδόν σίγουρο ότι το πρώτα πράγμα που θα κάνετε αφού τελειώσει, εκτός του να πατήσετε το repeat, θα είναι να ψάξετε αμέσως για ένα πλαστικό ποτήρι...