Φεστιβάλ / Βραβεία

Τιμητική Λεοπάρδαλη στον Χάρισον Φορντ από το φεστιβάλ του Λοκάρνο

στα 10

Ο Χάρισον Φορντ παρέλαβε χτες τιμητικό βραβείο για το σύνολο της καριέρας του από το 64ο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Λοκάρνο, σε ειδική τελετή που προηγήθηκε της πρεμιέρας του «Cowboys and Aliens». Δείτε τις φωτογραφίες από τη βράβευση στο Flix.

Τιμητική Λεοπάρδαλη στον Χάρισον Φορντ από το φεστιβάλ του Λοκάρνο

Το 64 φεστιβάλ κινηματογράφου του Λοκάρνο τίμησε στις 6 Αυγούστου τον Χάρισον Φορντ με τη Χρυσή Λεοπάρδαλη για το σύνολο της καριέρας του.

Η τελετή έγινε λίγο πριν την έναρξη της πρεμιέρας του «Cowboys and Aliens» και παρόντες για να χειροκροτήσουν τον μεγάλο πρωταγωνιστή ήταν ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζον Φαβρό και οι συμπρωταγωνιστές του Ντάνιελ Κρεγκ και Ολίβια Γουάιλντ.

Το «Cowboys and Aliens» άνοιξε το προηγούμενο σαββατοκύριακο στην Αμερική και οι παραγωγοί του έζησαν ένα πραγματικό θρίλερ στην αναμέτρησή του στο box offce με ... τα Στρουμφάκια.

Σ' έναν πιο light τόνο λοιπόν (και άσχετο με την ευρωπαϊκή βράβευση και αναγνώρισή του), δείτε πώς αντιδρά χιουμοριστικά ο Χάρισον Φορντ στην αναφορά της κόντρας με τα μπλε πλάσματα όταν ο τηλεπαρουσιαστής Κόναν Ο Μπράιαν τον πειράζει την επόμενη μέρα των μετρήσεων.

Στο gallery φωτογραφίες από την τελετή απονομής της Χρυσής Λεοπάρδαλης στο Λοκάρνο.