Industry

Πράσινα ανθρωπάκια & μπλε ανθρωπάκια, ισοπαλία στο αμερικανικό box office!

στα 10

Δύο από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας στην Αμερική, εντελώς διαφορετικές σε είδος και κοινό, φέρνουν το ίδιο, ακριβώς, αποτέλεσμα στις εισπράξεις.

Πράσινα ανθρωπάκια & μπλε ανθρωπάκια, ισοπαλία στο αμερικανικό box office!
Βρείτε τις διαφορές...

Το «Cowboys & Aliens» του Τζον Φαβρό, το γουέστερν επιστημονικής φαντασίας (!) με τους «ώριμους» πρωταγωνιστές Χάρισον Φορντ και Ντάνιελ Κρεγκ, συγκέντρωσε 36,2 εκ. δολλάρια στην Αμερική στο άνοιγμά του στους κινηματογράφους. Το «Smurfs», από την άλλη πλευρά, παιδική ταινία με τα γνωστά μπλε στρουμφάκια και συνδυασμό animation και live action έφτασε ακριβώς στο ίδιο νούμερο! Υπέροχη ευκαιρία να δούμε στην πορεία, σαν πρακτική εφαρμογή, πώς θα κινηθεί η κάθε ταινία, πώς θα λειτουργήσει το word of mouth και τι είδους κοινό θα επικρατήσει.

Το «Captain America: The First Avenger», στη δεύτερη εβδομάδα του, βρέθηκε αξιοπρεπέστατα στην τρίτη θέση με 24,9 εκ. δολλάρια, ο τελευταίος «Χάρι Πότερ» καλά κρατεί στην τέταρτη θέση με 21,9 εκ. δολλάρια και την πεντάδα κλείνει το «Crazy, Stupid, Love» με τον Στιβ Καρέλ και τον Ράιαν Γκόσλινγκ, με 19,3 εκ. δολλάρια.