Buzz

O Ρίτσαρντ Γκιρ είναι άστεγος στο «Time Out of Mind» του Ορεν Μόβερμαν

στα 10

Σε μια ερμηνεία που έχει όλα όσα χρειάζονται, για να πάει μακριά. Εως τα βραβεία του επόμενου χειμώνα...

O Ρίτσαρντ Γκιρ είναι άστεγος στο  «Time Out of Mind» του Ορεν Μόβερμαν

Ο Ορεν Μόβερμαν υπήρξε σεναριογράφος πριν κάνει την πρώτη του ταινία «The Messenger» που έφερε στον Γούντι Χάρλεσον (με τον οποίο συνεργάστηκαν ξανά στο «Rampart») μια υποψηφιότητα για Οσκαρ, κι απ΄ ότι φαίνεται, ξέρει να γράφει εξαιρετικούς ρόλους που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες σε ηθοποιούς που δεν βρίσκονται πια στην πρώτη γραμμή.

Στο «Time Out of Mind» που δανείζεται τον τίτλο του από ένα τραγούδι του Μπομπ Ντίλαν (αλλά που στο τρέιλερ προτιμά τον Νικ Κέιβ) ο Ρίτσαρντ Γκιρ ειναι ο Τζορτζ, ένας άντρας ολοκληρωτικά απελπισμένος. Με ελάχιστες επιλογές και την υγεία του να χειροτερεύει βρίσκεται τελικά άστεγος, στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

time out of mind 607

Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να βρει κατοικία καταλήγει σε ένα άσυλο για άστεγους όπου θα γνωρίσει έναν βετεράνο των δρόμων και θα αρχίσει να βλέπει την αμυδρή λάμψη μιας ελπίδας. Τόσο για την επιβίωσή του, όσο και στη επανασύνδεσή του με την κόρη του, από την οποία έχει αποξενωθεί.

Το πρώτο τρέιλερ μοιάζει γεμάτο δύναμη κι ο Ρίτσαρντ Γκιρ, βουβός στο μεγαλύτερο μέρος του, δείχνει απλά συγκλονιστικός. Δείτε το πιο κάτω.

time out of mind 607


Διαβάστε ακόμη:

O Ρίτσαρντ Γκιρ μιλά στο Flix