Buzz

Ο Τιμ Μπάρτον μάς εύχεται «Happy Halloween & Merry Merry Xmas!»

στα 10

Ο Τιμ Μπάρτον στέλνει στους φαν του ένα (σχεδόν disturbing βίντεο), όπου εύχεται «Happy Halloween» και, για να μάς ξεμπερδεύει, «Merry Merry Christmas» επίσης. Δείτε το!

Ο Τιμ Μπάρτον μάς εύχεται «Happy Halloween & Merry Merry Xmas!»

Ποιος θα ανακηρύξει το ξεκίνημα των εορταστικών εκδηλώσεων σήμερα, ανήμερα Halloween, αν όχι ο σκηνοθέτης που υποστήριξε ότι η σημερινή μέρα είναι σημαντικότερη κι από Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μαζί;

Αν το αμφισβητείτε, 21 χρόνια μετά το «Χριστουγεννιάτικο Εφιάλτη», ίσως πρέπει να τον ξαναδείτε. Στην Αμερική τέτοια μέρα πολλοί cult κινηματογράφοι έχουν μεταμεσονύκτιες προβολές της ταινίας, ενώ οι μεταμφιέσεις σε «Τζακ Σκέλετον» ή «Σάλι» είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες.

Γιορτάστε το Halloween φτιάχνοντας την τούρτα του Τιμ Μπάρτον!

Ο Μπάρτον όμως βρίσκεται στην μόνιμη κατοικία του πλέον στο Λονδίνο, προετοιμάζοντας την έξοδο του «Big Eyes», οπότε δεν μπορεί να παραβρεθεί και να παρουσιάσει την ταινία του στους τρελαμένους φαν του (αν και κάτι μάς λέει ότι εκεί θα ήθελε να είναι, κάθε χρονιά).

Φτιάξε τη δική σου «Frankenweenie» κολοκύθα!

Αποφάσισε λοιπόν, με το δικό του αλλόκοτο χιούμορ, να στείλει ένα βιντεομήνυμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του και να κυρήσσει την έναρξη του Halloween. Ντυμένος ο ίδιος ως «Τζακ Σκέλετον», αλλά καθισμένος στα πόδια ενός Αγιου Βασίλη (disturbing alert) και με μία σέξι Mrs. Santa να τους συνοδεύει, ο Μπάρτον χαιρέτησε τους θαυμαστές του, ευχήθηκε «Ηappy Halloween» και... καθώς στο Λονδίνο όλοι έχουν μπει σε αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, αποφάσισε να ευχηθεί κι ένα «merry xmas» να μας βρίσκεται.

Τον αγαπάμε. Ο,τι κι αν κάνει. Happy Halloween!


Περισσότερο Halloween: