Buzz

Το 2021 θα είναι η χρονιά της Τίλντα Σουίντον

στα 10

Αν όλα πάνε καλά φέτος τότε δεν θα χορταίνουμε να βλέπουμε την Τίλντα Σουίντον στη μεγάλη οθόνη.

Το 2021 θα είναι η χρονιά της Τίλντα Σουίντον

Από ό,τι φαίνεται η Τίλντα Σουίντον έχει ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα για το 2021. Οχι μόνο δεν θα την δούμε σε μόνο μια ταινία φέτος αλλά συνεργάζεται ήδη και με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες εκεί έξω.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στην βρετανική Vogue, μίλησε για τις επερχόμενες ταινίες της και αποκάλυψε πως ήδη έχει τελειώσει τα γυρίσματα στη νέα ταινίας της Τζοάνα Χογκ, και δεν πρόκειται για το «The Souvenir: Part 2» για το οποίο ήδη γνωρίζαμε πως πρωταγωνιστεί. Η ταινία αυτή έχει τίτλο «The Eternal Daughter» και συμπρωταγωνιστεί μαζί με τους Κάρλι-Σοφία Ντέιβις και Τζόζεφ Μάιντελ και φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει κι αυτό φέτος.

Διαβάστε ακόμα: H Τίλντα Σουίντον εξομολογείται: «Πάντα ήξερα ότι είμαι queer»

Tilda Swinton Venice 2020

Επίσης το The Sunday Morning Herald αναφέρει πως η Σούιντον θα πρωταγωνιστήσει και στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Ντόιλ, του διευθυντή φωτογραφίας αρκετών ταινιών του Γουόνγκ Καρ Γουάι, με τίτλο «Immunodeficiency». Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης και ο Τζο Ονταγκίρι και μιλάει για έναν μελισσοκόμο ο οποίος πάει στην Αυστραλία και αιχμαλωτίζεται από μια εμμονική νέα γυναίκα.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις ταινίες «The French Dispatch» του Γουές Αντερσον και «Three Thousand Years of Longing» του Τζορτζ Μίλερ, τότε το 2021 είναι με απόλυτη σιγουριά η χρονιά της Τίλντα.

Διαβάστε ακόμα: Η Τίλντα Σουίντον αφιερώνει στον Μπονγκ Τζουν-χο

Tilda