Industry

Τι ετοιμάζει η Pixar για το 2013… and beyond;

στα 10

Το αγαπημένο στούντιο κινουμένων σχεδίων δίνει μια πρώτη, πρόχειρη εικόνα των ταινιών που θα μας ταξιδέψουν στα πέρατα της ψηφιακής φαντασίας προσεχώς!

Τι ετοιμάζει η Pixar για το 2013… and beyond;

Μαζί με τις ευχές της για το 2013, η Pixar έστειλε σε Αμερικανούς δημοσιογράφους μια κάρτα με λίγες πρώτες εικόνες από τα μελλοντικά της (κινούμενα) σχέδια, κοντινά αλλά και πιο μακρινά. Επειδή εμείς δεν είμαστε, δυστυχώς, από τους παραλήπτες της Χριστουγεννιάτικης κάρτας της Pixar, την κρυφοκοιτάξαμε στο comingsoon και παραθέτουμε παρακάτω εικόνες και συνόψεις.

monsters

Πρώτο το πιο γνωστό και προγραμματισμένο, το «Monsters University», το πρίκουελ του «Monsters Inc.». Με τις φωνές των Μπίλι Κρίσταλ, Τζον Γκούντμαν, Στιβ Μπουσέμι, Ντέιβ Φόλεϊ και Τζούλια Σουίνι, η ταινία προορίζεται για τις αμερικανικές αλλά και στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου του 2013. [Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ].

dinosaur

Περίπου ένα χρόνο αργότερα, τον Μάιο του 2014, ετοιμάζεται να κατακτήσει το σύγχρονο κόσμο ο πιο καλός δεινόσαυρος, στο «The Good Dinosaur», με σκηνοθέτη τον Μπομπ Πίτερσον του «Finding Nemo». Τι θα συνέβαινε εάν ο κατακλυσμιαίος αστεροειδής που άλλαξε για πάντα τη ζωή στη Γη είχε χάσει το στόχο του και οι γιγάντιοι δεινόσαυροι δεν εξαφανίζονταν ποτέ; Ο κόσμος μας θα είχε υπέροχα χρώματα, τουλάχιστον, όπως φαίνεται από αυτό το πρώιμο artwork της ταινίας!

mind

Ο Ιούνιος του 2015 (καλά να είμαστε!) θα μας ταξιδέψει «σ’ έναν κόσμο που όλοι γνωρίζουμε, αλλά κανείς ποτέ δεν έχει δει: τον κόσμο που βρίσκεται μέσα στον ανθρώπινο μυαλό!» Ο Πιτ Ντόκτερ και ο παραγωγός Τζόνας Ριβέρα (που μαζί δημιούργησαν το «Up!»), βουτούν στο μυαλό ενός μικρού κοριτσιού και σχεδιάζουν την ταινία που προς το παρόν ονομάζεται Untitled Pixar Movie That Takes You Inside the Mind και ο πιθανός της τίτλος θα είναι «The Inside Out».

muertos

Τέλος, ο Λι Ανκριτς (ο εμπνευστής και δημιουργός των «Toy Story»), ετοιμάζει για το 2016 την πιο ιδιόρρυθμη ιστορία που εμείς, τουλάχιστον, περιμένουμε με τη μεγαλύτερη ανυπομονησία και περιέργεια. Το «Dia de los Muertos Project» θα καταδυθεί στον άλλο κόσμο, γιορτάζοντας τη μεξικάνικη Μέρα των Νεκρών κι όπως φαίνεται από το πρώτο δείγμα, η εικόνα του θα είναι τολμηρή και πολύχρωμη, με μια τίντα από μαύρη μαγεία.