Buzz

«Φοβερές πλάκες»: δείτε το τρέιλερ του «Μπαμπούλες με Πτυχίο» της Pixar!

στα 10

Η Pixar αποπειράται το πρώτο πρίκουελ στην θρυλική ιστορία της και στέλνει τους ήρωες του «Μπαμπούλας Α.Ε.» στο... πανεπιστήμιο. Το πρώτο τρέιλερ του «Μπαμπούλες με Πτυχίο» που μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να δείτε στο Flix.gr αποκλειστικά μεταγλωττισμένο περιγράφεται μόνο με μία λέξη: funky!

«Φοβερές πλάκες»: δείτε το τρέιλερ του «Μπαμπούλες με Πτυχίο» της Pixar!

«Από τότε που τα παιδάκια άρχισαν να πηγαίνουν για ύπνο σε όλον τον κόσμο, ξέρουν πως οι μπαμπούλες κρύβονται στις ντουλάπες. Δεν ξέρουν όμως ότι οι μπαμπούλες δεν ήταν πάντα τόσο τρομακτικοί...»

Κι αυτό γιατί πρώτα έπρεπε να σπουδάσουν!

Εντεκα χρόνια μετά το «Μπαμπούλας Α.Ε.», την ταινία της Pixar που άλλαξε όλα όσα ξέραμε για το τι συμβαίνει στα παιδικά δωμάτια όταν κλείσουν τα φώτα, ο Σάλι (με τη φωνή του Μπίλι Κρίσταλ), o Μάικ (με τη φωνή του Τζον Γκούντμαν) και τα άλλα... παιδιά επιστρέφουν στις μέρες του πανεπιστημίου, αποδεικνύοντας πως το να γίνεις ένας σωστός Μπαμπούλας απαιτεί πρωινό ξύπνημα, άγριες φάρσες και αρκετή μουσική.

Σκηνοθετημένο από τον Νταν Σκάνλον, έναν από τους animators της Pixar, που είχε συνεργαστεί στο σενάριο των «Αυτοκινήτων» και σκηνοθετήσει το «Mater and the Ghostlight», ένα μικρού μήκους με ήρωες από εκείνη την ταινία, το φιλμ αφηγείται όλα όσα θα κάνουν το Πανεπιστήμιο Φόβου να φανεί αντάξιο του ονόματος του και τη vintage σχέση που μπορεί να έχει η δεκαετία του '80 (και οι Spandau Ballet) με τους αιώνια παιδικούς μας εφιάλτες!

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό μεταγλωττισμένο πρώτο τρέιλερ και φωτογραφίες από το «Μπαμπούλες με Πτυχίο» που θα βγει στις αίθουσες τρισδιάστατο το καλοκαίρι του 2013 από την Feelgood Entertainment.