Buzz

«Τι είναι αυτό;»: νέο teaser για το «World War Z» με τον Μπραντ Πιτ!

στα 10

Με αφορμή την τηλεοπτική μετάδοση του Super Bowl στην Αμερική, ένα νέο σποτ του «World War Z» κυκλοφόρησε, όχι για να δώσει νέα στοιχεία για την υπόθεση, αλλά για να υπενθυμίσει σε όσους το είχαν ξεχάσει πως ο Μπραντ Πιτ παίζει ακόμη σε blockbusters!

«Τι είναι αυτό;»: νέο teaser για το «World War Z» με τον Μπραντ Πιτ!

Υπήρξε μια από τις πιο προβληματικές παραγωγές του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά τώρα το «World War Z» του Μαρκ Φόρστερ, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Μαξ Μπρουκς είναι έτοιμο, έχοντας μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα του.

Το καινούριο σποτ που κυκλοφόρησε για να λανσάρει την ταινία στον πολύτιμο διαφημιστικό χρόνο του αμερικάνικου Super Bowl δεν μας προσφέρει τίποτα περισσότερο από το τρέιλερ που είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο (δείτε το εδώ), αφού επενδύει για ακόμη μια φορά στον πρωταγωνιστή του, Μπραντ Πιτ, και σε μια κλεφτή ματιά στα ζόμπι που σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον θα αλλάξουν για πάντα την πορεία της ανθρωπότητας.

1

Δείτε το παρακάτω και διαβάστε όλη την περιπέτεια του «World War Z» μέχρι να καταλήξει να είναι σήμερα μια από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες του 2013, χωρίς ωστόσο να έχει ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να βρεθούμε ενώπιον μιας τεράστιας καλλιτεχνικής και κυρίως εμπορικής αποτυχίας.