Buzz

Σινεμά με Θέα από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

στα 10

Η ταράτσα του Μεγάρου μεταμορφώνεται σε θερινό σινεμά, με μια επιλογή ταινιών που επιμελείται το ΦΚΘ.

Flix Team
Σινεμά με Θέα από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η πιο δροσερή πρόταση εξόδου για το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, έρχεται απ’ το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Οι δυο κορυφαίοι πολιτιστικοί θεσμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και προτείνουν στο κοινό μαγικές κινηματογραφικές βραδιές στο «Σινεμά με Θέα». Το ωραιότερο θερινό σινεμά της πόλης θα λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2015 στο roof του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με μοναδική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο.

Ένας θερινός κινηματογράφος που θα προσφέρει μια εναλλακτική οικονομική πολιτιστική πρόταση εξόδου για όσους θα βρίσκονται στην πόλη τρία τετραήμερα του καλοκαιριού, 29 Ιουνίου - 2 Ιουλίου, 6 – 9 Ιουλίου & 13-16 Ιουλίου 2015.

Μια επιλογή έξι ταινιών που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το σινεφίλ κοινό την τελευταία τετραετία. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την υπέροχη ηρωίδα του «Frances Ha» σε σκηνοθεσία Νόα Μπόμπακ, τις αναπάντεχες συναντήσεις ανθρώπων στις ταινίες «Ιστορίες για Αγρίους» του Νταμιάν Σιφρόν και «Οι Γυναίκες του Τελευταίου Ορόφου» του Ζαν - Φιλίπ Λε Γκε, ένα πολιτικό παιχνίδι γεμάτο χιούμορ στο «Ζήτω η Ελευθερία!» του Ρομπέρτο Αντό, την πολυαγαπημένη ευαίσθητη ιστορία της ταινίας «Άθικτοι» των 'Ερικ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς και τις γοητευτικές εικόνες του Πάολο Σορεντίνο στο φιλμ «Η Τέλεια Ομορφιά», με φόντο την Αιώνια Πόλη και τα κρυμμένα μυστικά της.

θερινό στο μέγαρο θεσσαλονίκης

Πληροφορίες: www.filmfestival.gr - 231037840 www.tch.gr - 2310895938-9

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 4,00 ευρώ Κάτοχοι Κάρτας Μέλους CineΚάρταF, φοιτητές, μαθητές, κατόχοι κάρτας ανεργίας 3,00 ευρώ

Εκδοτήρια: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Εκδοτήριο Μεγάρου Μουσικής , πλ. Αριστοτέλους, www.tch.gr

Πρόγραμμα προβολών (έναρξη προβολών 21:30)

Δευτέρα 29/6 & Τρίτη 30/6 : Frances Ha

Τετάρτη 1/7 & Πέμπτη 2/7: Ιστορίες για αγρίους

Δευτέρα 6/7 & Τρίτη 7/7: Άθικτοι

Τετάρτη 8/7 & Πέμπτη 9/7: Η τέλεια ομορφιά

Δευτέρα 13/7 & Τρίτη 14/7: Οι γυναίκες του τελευταίου ορόφου

Πέμπτη 16/7: Ζήτω η Ελευθερία

Διαβάστε ακόμη: