Buzz

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

στα 10

To Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή / Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Φεστιβάλ.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Μετά το διορισμό της Ελίζ Ζαλαντό στη θεση της Γενικής Διευθύντριας του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, προκηρύσσεται τώρα και η θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, που είναι κατά βάση υπεύθυνος για τον προγραμματισμό των δύο μεγάλων διοργανώσεων, του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Το παρασκήνιο είναι πλούσιο εδώ και καιρό γύρω από τα ποια ονόματα θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση, αλλά και ποια θα είναι η τάση της νέας Γενικής Διευθύντριας για το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Εϊπίδη στην πιο σημαντική θέση ενός Διεθνούς Φεστιβάλ, όπως αυτό της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη: 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Τα βραβεία και ο (απο)χαιρετισμός του Δημήτρη Εϊπίδη


Οπως αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης:

To Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή/ Διευθύντριας του Φεστιβάλ. Ο Διευθυντής/ Διευθύντρια ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ. του Φεστιβάλ μετά από εισήγηση της Γενικής Διευθύντριας του Φεστιβάλ, με τριετή θητεία που μπορεί να ανανεώνεται. Η θέση είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 27 Απριλίου 2016 (και ώρα 16.00) είτε στην έδρα του φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη (Ολύμπιον, πλ. Αριστοτέλους 10), είτε στο γραφείο του φεστιβάλ στην Αθήνα (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7), ή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@filmfestival.gr. Τα ειδικά προσόντα και οι προϋποθέσεις συμμετοχής περιλαμβάνονται στο πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος (αναρτημένη στα γραφεία του Φεστιβάλ και στην ιστοσελίδα www.filmfestival.gr). Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.filmfestival.gr και στα τηλ. 2310378400 και 2108706000.

Βρείτε εδώ την πλήρη πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης