Industry

«Βόλτα στο Κενό» με... παρέα! Δείτε πρώτοι το «The Walk» του Ρόμπερτ Ζεμέκις

στα 10

Το Flix και η Feelgood σας προσκαλούν σε μια παράτολμη διαδρομή. Αν έχετε το θάρρος, διεκδικήστε προσκλήσεις για το «Βόλτα στο Κενό».

Flix Team
«Βόλτα στο Κενό» με... παρέα! Δείτε πρώτοι το «The Walk» του Ρόμπερτ Ζεμέκις

Μείνει πάνω από την μπάρα! 7 Αυγούστου του 1974 στη Νέα Υόρκη. Λίγες μέρες πριν κλείσει τα 25 του χρόνια, ο Γάλλος σχοινοβάτης Φιλίπ Πετί περπάτησε για 45 λεπτά, κάνοντας οκτώ διαδρομές πέρα-δώθε, σ’ ένα τεντωμένο σκοινί ανάμεσα στους Δίδυμους Πύργους του World Trade Center, 411 μέτρα από το έδαφος, χωρίς την άδεια του Δήμου ή οποιασδήποτε αρχής. Δώδεκα άνθρωποι έχουν περπατήσει στο φεγγάρι. Μόνο ένας όμως έχει περπατήσει στο τεράστιο κενό ανάμεσα στους Δίδυμους Πύργους. Αυτή είναι η ιστορία του. Προδοσίες, διαφωνίες, μια ομάδα από όλον τον κόσμο, ένας μέντορας και ένα θεότρελο σχέδιο.

the walk 607

O ευρηματικός και βραβευμένος με Οσκαρ σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ζεμέκις («O Ναυαγός», «Forrest Gump», «Ποιος Παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ»), γνωστός για την πρωτοποριακή χρήση της ψηφιακής 3D τεχνολογίας («The Polar Express», «Beowulf») αλλά και για τους συναρπαστικούς ήρωες του, μεταφέρει στον κινηματογράφο μια αληθινή ιστορία: το απίστευτο κατόρθωμα του Γάλλου σχοινοβάτη Φιλίπ Πετί, τον οποίο υποδύεται ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ στον πιο... υψηλών απαιτήσεων ρόλο του. Η εμπειρία της ταινίας γίνεται ακόμα πιο καθηλωτική, μια και το skyline της Νέας Υόρκης και το ατίθασο εγχείρημα κινηματογραφούνται σε 3D.

the walk 607

«Oταν πρωτοδιάβασα την ιστορία, σκέφτηκα “Θεέ μου, αυτή η ταινία πρώτον πρέπει να γίνει πάση θυσία και δεύτερον πρέπει να γίνει τρισδιάστατη”» εξηγεί ο Ζεμέκις. «Οταν βλέπεις έναν σχοινοβάτη, τον κοιτάς από χαμηλά προς τα πάνω. Ποτέ δεν έχεις την προοπτική του πώς είναι να είσαι στο σχοινί. Η ταινία μας ακολουθεί την ιστορία του Πετί, αλλά σε ανεβάζει στο σχοινί, περπατάς μαζί του. Η τρισδιάστατη εικόνα είναι τρομερά εντυπωσιακή».

the walk 607

«Η μόνη καταγεγραμμένη απόδειξη του περιπάτου ήταν κάποιες φωτογραφίες» εξηγεί ο Τζόζεφ Γόρντον Λέβιτ, που υποδύεται τον Πετί. «Οι φωτογραφίες είναι απίστευτες, αλλά είναι διαφορετικό να το βλέπεις να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σου. Για μένα, το να είσαι μέσα στον χαρακτήρα του Φιλίπ όταν ζει τη συγκεκριμένη στιγμή, να μοιράζεσαι όλες τις ελπίδες, τους φόβους και τις ατέλειες που τον οδήγησαν εκεί, είναι μοναδικό. Το να είσαι εκεί με τον χαρακτήρα, να δεις αυτά που είδε, είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία».

the walk 607

Τo Flix και η Feelgood σάς προσκαλούν να κάνετε πρώτοι μια «Βόλτα στο Κενό». Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας που θα γίνει τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου, στον κινηματογράφο Δαναό, στις 20.20, σε 3D. Για να διεκδικήσετε μια διπλή πρόσκληση μπείτε στη σελίδα του Flix στο facebook, κάντε like, comment ή share στο post και πάρτε μέρος στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με direct message.

Το «Βόλτα στο Κενό» θα βγει στους κινηματογράφους την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου, από τη Feelgood Entertainment και σε 3D. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.

the walk poster gr 607