Buzz

«Οι Τρεις Σωματοφύλακες» έρχονται και πάλι στο σινεμά με δυο γαλλικές ταινίες

στα 10

Για άλλη μια φορά το αγαπημένο βιβλίο του Αλέξανδρου Δουμά μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με όχι μια αλλά δύο ταινίες.

«Οι Τρεις Σωματοφύλακες» έρχονται και πάλι στο σινεμά με δυο γαλλικές ταινίες

To κλασσικό βιβλίο του Αλέξανδρου Δουμά «Οι Τρεις Σωματοφύλακες» έχει μεταφερθεί στο σινεμά αρκετές φορές. Αλλά για πρώτη φορά με την λογική δυο ταινιών.

Το στούντιο Pathe ετοιμάζει να μεταφέρει τους «Τρεις Σωματοφύλακες» σε δυο γαλλικές ταινίες. Τα δυο μέρη, με τίτλο «Οι Τρεις Σωματοφύλακες – Ντ’ Αρτανιάν» το πρώτο μέρος και «Οι Τρεις Σωματοφύλακες – Μιλαίδη» το δεύτερο, θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2023 με ένα εξαιρετικό καστ όπως τους Βενσάν Κασέλ στον ρόλο του Αθος, η Εβα Γκριν στον ρολο της Μιλαίδης, η Βίκι Κριπς στον ρόλο της Βασίλισσας Αν της Αυστρίας, ο Λουί Γκαρέλ στον ρόλο του Βασιλιά Λούη τον 13Ο, ο Φρανσουά Σιβίλ στον Ντ’ Αρτανιάν και ο Ρομέν Ντουρί στον ρόλο του Αραμις, ανάμεσα σε άλλους.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ αποκαλύπτει πως ετοιμάζει live action σειρά «Blade Runner»

the three musketeers

Και οι δυο ταινίες θα τις σκηνοθετήσει ο Μάρτιν Μπουρμπουλόν, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Daddy or Mommy», «Divorce French Style» και «Eiffel» ενώ το σενάριο το έχουν γράψει οι Αλεξάντρ ντε Λα Πατελιέρ και Ματιέ Ντελαπόρτ.

Το πρώτο μέρος «Οι Τρεις Σωματοφύλακες – Ντ’ Αρτανιάν» θα βγει στις αίθουσες στις 5 Απριλίου 2023 ενώ το δεύτερο μέρος «Οι Τρεις Σωματοφύλακες – Μιλαίδη» θα βγει στις αίθουσες 13 Δεκεμβρίου 2023.