Buzz

«Let’s do the time warp again!» Ακρως αμφιλεγόμενο τρέιλερ για το ριμέικ του «The Rocky Horror Picture Show»

στα 10

Το κανάλι της Fox και η Λαβέρν Κοξ αναμετριούνται με μια ανεπανάληπτη στιγμή του cult σινεμά.

«Let’s do the time warp again!» Ακρως αμφιλεγόμενο τρέιλερ για το ριμέικ του «The Rocky Horror Picture Show»

Μια από τις πιο απόλυτα cult ταινίες όλων των εποχών, μια απαράμιλλη πανδαισία κιτς αισθητικής, μιούζικαλ εξτραβαγκάντζας και σεξουαλικής απελευθέρωσης, που ακόμα κάνει θραύση σε ειδικές μεταμεσονύκτιες προβολές όπου κι αν προβάλλεται, το «The Rocky Horror Picture Show» του Τζιμ Σάρμαν είναι μια από εκείνες τις ταινίες που δύσκολα θα μπορούσε να αναπαράγει κανείς. Κι όμως, αυτό ακριβώς αποτολμά να κάνει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο της Fox με το τηλεοπτικό ριμέικ που έχει γυρίσει, με σκοπό να το προβάλλει τη βραδιά του Halloween.

Μια εξαιρετικά ριψοκίνδυνη κίνηση, μια που το πρωτότυπο φιλμ του 1975 διαθέτει ένα εξωφρενικά φανατικό κοινό, έτοιμο να κατασπαράξει κάθε υπεύθυνο για τη βεβήλωση της αγαπημένης του ταινίας. Και η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες αυτές εικόνες από το σύντομο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε δεν μας πείθουν ιδιαίτερα ότι ο Κένι Ορτέγκα, σκηνοθέτης του «High School Musical» και του ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζάκσον, «This Is It», μπορεί έστω και κατά διάνοια να αναμετρηθεί με μια ταινία που ήταν θαύμα το πώς κατόρθωνε να λειτουργήσει εξαρχής.

Μοναδική παρηγοριά η παρουσία της Λαβέρν Κοξ, της διεμφυλικής ηθοποιού πoυ γνωρίσαμε μέσα από τη σαρωτική της ερμηνεία στο «Orange Is the New Black», η οποία αναλαμβάνει εδώ να ερμηνεύσει τον φιλήδονο Δρ. Frank-N-Furter, έναν πανσεξουαλικό Δρ. Φρανκενστάιν που παρασύρει στην ακολασία ένα νιόπαντρο ζευγάρι, ενώ παράλληλα πασχίζει να δημιουργήσει το απόλυτο τεκνό! Ακόμα κι αυτή, όμως, έχει δύσκολη αποστολή, καθώς οι συγκρίσεις με τον Τιμ Κάρι που υποδυόταν τον χαρακτήρα στην πρωτότυπη ταινία (και ο οποίος κρατά στο ριμέικ τον ρόλο του αφηγητή) θα είναι αναπόφευκτες.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και ετοιμαστείτε για ένα ακόμα ταξίδι στο Τρανσέξουαλ της Τρανσιλβανίας. Προσοχή μόνο στις αναταράξεις...

Διαβάστε ακόμη

The Rocky Horror Picture Show Ο Τιμ Κάρι, η Σούζαν Σάραντον και ο Μπάρι Μπόστγουικ σε σκηνή από το πρωτότυπο φιλμ