Buzz

«Η Επιστροφή»: Το βιβλίο που ενέπνευσε την ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου κυκλοφορεί στα Ελληνικά

στα 10

Η συγκλονιστική ιστορία του Χιου Γκλας είναι ένας ύμνος στην ανθρώπινη θέληση και τα όριά της, καθώς και στο πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας άντρας για να εκδικηθεί.

Flix Team
«Η Επιστροφή»: Το βιβλίο που ενέπνευσε την ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου κυκλοφορεί στα Ελληνικά

Η «Επιστροφή», η καινούρια ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου είναι ήδη μια από τις ταινίες που περιμενουμε με ανυπομονησία τις επόμενες εβδομάδες. Ενα από τα φιλμ-γεγονότα της χρονιάς, είναι ήδη υποψήφιο για 4 Χρυσές Σφαίρες κι όλα δείχνουν ότι θα είναι το φιλμ που θα χαρίσει στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το πρώτο του Οσκαρ.

Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία, το βιβλίο του Μάικλ Πανκ διαδραματίζεται το 1823, στην αχαρτογράφητη φύση της Αμερική, με ήρωες τους παγιδευτές της Γουνεμπορικής Εταιρείας Βραχώδη Όρη, οι οποίοι ζουν μια σκληρή ζωή, γεμάτη κινδύνους.

Ο Χιου Γκλας, ένας από τους πιο αξιόλογους άντρες της εταιρείας, έχει δοκιμαστεί στις δυσκολίες των βουνών και θεωρείται εξαιρετικός παγιδευτής. Σε μια αποστολή όμως έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μια αρκούδα που τον κατακρεουργεί. Ο θάνατός του θεωρείται βέβαιος. Δύο συνοδοιπόροι του μένουν μαζί του ώστε να φροντίσουν για την ταφή του. Τελικά εκείνοι αποφασίζουν να τον ληστέψουν και να τον εγκαταλείψουν, όμως ο Γκλας κρατιέται στη ζωή χάρη σε μία και μόνο επιθυμία: την εκδίκηση.

Με απαράμιλλη τόλμη και αποφασιστικότητα, σέρνεται για εκατοντάδες χιλιόμετρα, έρχεται αντιμέτωπος με Ινδιάνους και κυνηγούς, ενώ παλεύει με την πείνα και τον πόνο από τις τρομακτικές πληγές του.

Leonardo Di Caprio The Revenant 607 2

Ο συγγραφέας του βιβλίου Μάικλ Πανκ υπηρετεί ως Εμπορικός Αντιπρόσωπος και Πρεσβευτής των ΗΠΑ στη μόνιμη αντιπροσωπεία τους στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, στη Γενεύη της Ελβετίας. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας του Λευκού Οίκου και στο Κονγκρέσο. Επίσης, έχει εργαστεί ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μοντάνα, έχει γράψει ένα μυθιστόρημα, δύο non-fiction βιβλία και δύο σενάρια.

the revenant book 607

Η «Επιστροφή», best seller ήδη, κι έχοντας αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, κυκλοφορεί τώρα και στα ελληνικά από την Key Books η οποία δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του Flix να κερδίσουν τρία αντίτυπα από το βιβλίο.

Για να διεκδικήσετε ένα από αυτά κάντε like, share κι αφήστε σχόλιο με το όνομά σας στο post του διαγωνισμού στην σελίδα του Flix στο facebook και ίσως το πρώτο βιβλίο που θα διαβάσετε το 2016 να είναι «Η Επιστροφή».

Διαβάστε τα πάντα για το «The Revenant» εδώ: