Buzz

We're not monsters! We're cultural disruptors»: Η Μέριλ Στριπ δίνει ρέστα στο νέο trailer του«The Prom»

στα 10

Let's get this party started!

We're not monsters! We're cultural disruptors»: Η Μέριλ Στριπ δίνει ρέστα στο νέο trailer του«The Prom»

Βασισμένο στο ομότιτλο, υποψήφιο για Tony μιούζικαλ του Broadway, η ταινία θα αφηγείται την ιστορία μιας μαθητριας σε μια μικρή πόλη της Ιντιάνα, η οποία θέλει να πάει στον χορό των αποφοίτων του σχολείου της μαζί με το κορίτσι της. Οταν η διοίκηση του σχολείου αρνηθεί, η είδηση θα γίνει viral σε όλη τη χώρα και μια ομάδα ηθοποιών του Broadway θα αποφασίσουν να την βοηθήσουν με κάθε τρόπο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

«ΟΚ people! Aυτή είναι η στιγμή στην ταινία που σηκώνουμε μανίκια και στήνουμε το δικό μας Prom» λέει στο νέο trailer ο Τζέιμς Κόρντεν - ένας μόνο από το πολυπληθές, λαμπερό καστ του μιούζικαλ του Ράιν Μέρφι.

Ποιοι είναι οι άλλοι; Μέριλ Στριπ, Νικόλ Κίντμαν, Αριάνα Γκράντε, Ακουαφίνα, Κέρι Ουάσινγκτον, Kίγκαν-Μάικλ Κι, Αντριου Ράνελς - για να ονομάσουμε μερικούς από την μακριά λίστα πρωταγωνιστών και guests.

Θυμηθείτε κι αυτό: «Τhe Prom»: Ακούστε την Μέριλ Στριπ να ραπάρει για την Μισέλ Ομπάμα

The Prom 607

Το «The Prom» είναιι η πρώτη ταινία που γύρισε ως μέρος της συμφωνίας του με το Netflix, ο Ράιαν Μέρφι και αποτελεί μεγάλο στοίχημα της πλατφόρμας - τόσο εμπορικό, όσο και οσκαρικό.

Περιμένοντας την πρεμιέρα του στις 11 Δεκεμβρίου, εδώ το 2ο trailer που κυκλοφόρησε μόλις.

Θυμηθείτε το πρώτο trailer: (Σχεδόν όλο) το Χόλιγουντ, πάει στο «Prom» του Ράιαν Μέρφι!