Buzz

The Paperboy: η Νικόλ Κίντμαν δε θέλει να χαλάσει τα μαλλιά της!

στα 10

Λίγο πριν δούμε στις Κάννες την πρεμιέρα του «Paperboy», της νέας ταινίας του «Precious» Λι Ντάνιελς, χαζεύουμε μαζί σας κάθε νέο κλιπ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Σήμερα η Νικόλ Κίντμαν μας θυμίζει τον παλιό, καλό to die for εαυτό της! Δείτε την σκηνή...

The Paperboy: η Νικόλ Κίντμαν δε θέλει να χαλάσει τα μαλλιά της!

Η επιστροφή του Λι Ντάνιελς μετά το οσκαρικό «Precious» έχει βάλει ήδη τα πηγαδάκια και των Καννών σε συζητήσεις: θα τα καταφέρει ή θα λυγίσει στο βάρος της επόμενης ταινίας, γιατί επέλεξε αυτό το βιβλίο (το ομώνυμο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Πιτ Ντέξτερ), μήπως η Νικόλ Κίντμαν ήταν ήδη μεγάλη για το ρόλο; Ολοι όμως ομολογούν ότι φέτος οι αμερικανικές ταινίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν σας το κρύβουμε λοιπόν: ανυπομονούμε.

Η υπόθεση άλλωστε του νουάρ μυθιστορήματος, με την ερωτική femme fatale, ακροβατεί στα όρια της ονείρωξης: Ενας θανατοποινίτης κατάδικος, η πλατινέ ξανθιά που πιστεύει στην αθωότητά του, τον ερωτεύεται και θα κάνει τα πάντα για αυτόν.

Αυτή είναι επιστροφή της Νικόλ Κίντμαν στο ρόλο της μοιραίας ξανθιάς που προκαλεί εμμονές και κινητοποιείται από τις δικές της. Βλέποντας την νέα σκηνή της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε θα δείτε ότι η φιγούρα της θυμίζει την «Ετοιμη για Ολα» περσόνα της από το παρελθόν.

Η Κίντμαν περιτριγυρίζεται από ένα αξιοσημείωτο καστ: Μάθιου ΜακΚόναχι (ως δημοσιογράφος Γουόρντ Τζέιμς), Ζακ Εφρον (ως ο αδελφός του Τζακ Τζέιμς - ο οποίος ερωτεύεται την ηρωίδα), Τζον Κιούζακ (στο ρόλο του κατάδικου).

Δείτε το κλιπ που μόλις κυκλοφόρησε, και κάντε υπομονή μαζί μας μέχρι το «The Paperboy» να κάνει την επίσημη πρεμιέρα στο 65ο Φεστιβάλ Καννών και να σας γράψουμε περισσότερα.

Μάθετε τα πάντα για το 65o Φεστιβάλ, στο ειδικό τμήμα του Flix για τις Κάννες.