Buzz

«The Master»: 20 λεπτά κομμένων σκηνών για τα μάτια σας μόνο!

στα 10

Κυκλοφόρησε ένα 20λεπτο βίντεο με όλες τις κομμένες σκηνές του «The Master». Δε χορταίνεις να βλέπεις αυτούς τους δύο ηθοποιούς να παίζουν, να αυτοσχεδιάζουν, να σπρώχνουν τα όρια...

«The Master»: 20 λεπτά κομμένων σκηνών για τα μάτια σας μόνο!

Αλλοι μίλησαν για σπουδαίο έργο τέχνης, πολλοί το μίσησαν φανατικά. Το «The Master» του Πολ Τόμας Αντερσον πάντως δεν μπερδεύτηκε με τίποτα άλλο στον χολιγουντιανό πολτό της χρονιάς που πέρασε. Αφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, συζητήθηκε όσο κανένα, πρόσφερε αναμφισβήτητα δύο συγκλονιστικές ερμηνείες, από δύο σπουδαίους ηθοποιούς της εποχής μας.

Από ό,τι φαίνεται όμως δεν τα είχαμε δει όλα (αν και πολλοί από τους θεατές που βγήκαν από τις αίθουσες είχαν πει αυτό ακριβώς: «τώρα, τα έχουμε δει όλα!»). Ενα reel, 20 λεπτών, με ακυκλοφόρητες, κομμένες σκηνές που δεν κατάφεραν ποτέ να περάσουν στην τελική μορφή της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε στο Ιντερνετ για να προσφέρει λίγη αλά Πολ Τόμας Αντερσον ατμόσφαιρα ακόμα. Μερικές επιπλέον στιγμές μεγαλείου του Χοακίν Φίνιξ που παλεύει με τα κύμματα μιας ερμηνείας που μοιάζει με ατίθασο αγρίμι. Λίγες περισσότερες εκλάμψεις του τόσο σημαντικού Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν που θα μας απασχολήσει πολλές φορές ακόμα στο μέλλον με το εύρος και τη στόφα του ταλέντου του.

Αυτό το 20λεπτο reel παίχτηκε για πρώτη φορά το φθινόπωρο στο μουσείο μοντέρνας τέχνης του Λος Αντζελες (LACMA) στα πλαίσια του κινηματογραφικού του τμήματος και του ετήσιου αφιερώματός του στο ανεξάρτητο σινεμά. Μόλις πριν λίγες ώρες όμως κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο, κι εμείς σας το μεταφέρουμε ατόφιο.