Buzz

Ο Μάικ Φλάναγκαν θα μεταφέρει το «The Life of Chuck» του Στίβεν Κινγκ στην μεγάλη οθόνη

στα 10

Και έχει ήδη βρει δυο από τους πρωταγωνιστές του.

Ο Μάικ Φλάναγκαν θα μεταφέρει το «The Life of Chuck» του Στίβεν Κινγκ στην μεγάλη οθόνη

Αν ένας σκηνοθέτης αγαπάει τις ιστορίες του Στίβεν Κινγκ, τότε σίγουρα αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάικ Φλάναγκαν. Μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του σκηνοθετώντας τις δικές του ταινίες τρόμου, αλλά ήταν μεταφορά της ιστορίας του Κινγκ «Το Παιχνίδι του Γκέραλντ» στο Netflix που τον έκανε γνωστό σε ένα ευρύτερο κοινό, ενώ αργότερα μετέφερε και το «Δόκτωρ Υπνος» στο σινεμά και ετοιμάζει ήδη μια σειρά βασισμένη στην σειρά βιβλίων «Μαύρος Πύργος».

Αλλά δεν σταματάω εδώ. Σύμφωνα με το Deadline ο Φλάναγκαν ετοιμάζει να σκηνοθετήσει, να γράψει και να αναλάβει την παραγωγή μιας ακόμα μικρής ιστορίας του Στίβεν Κινγκ με τίτλο «The Life of Chuck», η οποία ακολουθεί τον Τσάρλς Κραντζ ξεκινώντας με τον θάνατό του σε ηλικία 39 ετών και πηγαίνει προς τα πίσω μέχρι τότε που ήταν αρκετά πιο νέος και ζούσε σε ένα στοιχειωμένο σπίτι. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχει ήδη κάνει κάστινγκ δυο ρόλους στους Τομ Χίντλστον και Μαρκ Χάμιλ.

Διαβάστε ακόμα: To «Midnight Club» έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ με τα περισσότερα jump scares σε ένα μόλις επεισόδιο

the life of chuck

Αυτή τη στιγμή ο Φλάναγκαν βρίσκεται στο post-production της επερχόμενης σειράς του στο Netflix «The Fall of the House of Usher». Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτό, αν και αναμένεται φέτος.

Δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες «The Life of Chuck», αλλά θα βρίσκεται στην αγορά στις φετινές Κάννες για να αγοραστεί από κάποιο στούντιο, Αλλά με τέτοιο καστ μάλλον κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να γίνει.