Buzz

Το «Life of Chuck» του Μάικ Φλάναγκαν μεγαλώνει σε καστ

στα 10

Τρία ονόματα προστέθηκαν στο καστ της μεταφοράς του βιβλίου του Στίβεν Κινγκ στη μεγάλη οθόνη από τον Μάικ Φλάναγκαν.

Το «Life of Chuck» του Μάικ Φλάναγκαν μεγαλώνει σε καστ

Μπορεί η τελευταία σειρά του Μάικ Φλάναγκαν στο Netflix, το υπέροχο «Η Πτώση του Οίκου των Ασερ», να είναι μια σύγχρονη μεταφορά της ιστορίας του Εντγκαρ Αλαν Πόε, με πολλές αναφορές σε διάφορες άλλες του, αλλά φαίνεται πως η μεγάλη του αγάπη παραμένει ο Στίβεν Κινγκ.

Μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του σκηνοθετώντας τις δικές του ταινίες τρόμου, αλλά ήταν μεταφορά της ιστορίας του Κινγκ «Το Παιχνίδι του Γκέραλντ» στο Netflix που τον έκανε γνωστό σε ένα ευρύτερο κοινό, ενώ αργότερα μετέφερε και το «Δόκτωρ Υπνος» στο σινεμά και ετοιμάζει ήδη μια σειρά βασισμένη στην σειρά βιβλίων «Μαύρος Πύργος».

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάικ Φλάναγκαν επιστρέφει με το «The Fall of the House of Usher»

the life of chuck

Και πριν λίγο καιρό είχαμε μάθει πως ετοιμάζεται να μεταφέρει και άλλη μια ιστορία του Κινγκ στη μεγάλη οθόνη, το «Life of Chuck», την οποία όχι μόνο θα σκηνοθετήσει αλλά θα γράψει και το σενάριό της και θα αναλάβει την παραγωγή. Η ιστορία ακολουθεί τον Τσάρλς Κραντζ ξεκινώντας με τον θάνατό του σε ηλικία 39 ετών και πηγαίνει προς τα πίσω μέχρι τότε που ήταν αρκετά πιο νέος και ζούσε σε ένα στοιχειωμένο σπίτι.

Ο Φλάναγκαν είχε ήδη κάστινγκ δυο ονόματα μεγάλα ονόματα σε δυο βασικούς, μέχρι στιγμής άγνωστους όμως, ρόλους, τους Τομ Χίντλστον και Μαρκ Χάμιλ και τώρα μαθαίνουμε άλλα τρία ονόματα στο καστ – τους Τσιούετελ Ετζιοφορ, Κάρεν Γκίλαν και Τζέικομπ Τρεμπλέι.

Δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες «The Life of Chuck» αν και με την απεργία των ηθοποιών κάτι τέτοιο μάλλον θα αργήσει.