Buzz

Εσείς είδατε το νέο τρέιλερ του «The Life of Chuck»;

στα 10

Το πρώτο τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς του ομώνυμου μυθιστορήματος του Στίβεν Κινγκ, δια χειρός Μάικ Φλάναγκαν μόλις κυκλοφόρησε.

Εσείς είδατε το νέο τρέιλερ του «The Life of Chuck»;

Μπορεί να γνωρίζαμε για την επερχόμενη μεταφορά της νουβέλας του Στίβεν Κινγκ, «The Life of Chuck» από τον Μάικ Φλάναγκαν εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μία πρώτη ματιά στην τελική μορφή του πρότζεκτ, μέσα από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι της NEON στο YouTube. Kαι, αν κρίνουμε από τις πρώτες εντυπώσεις, έχουμε να κάνουμε με κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα περιμέναμε από την παραπάνω δημιουργική σύμπραξη.

Διαβάστε ακόμη: Dream Combo: Ο Τζέσι Αϊζενμπεργκ συνεργάζεται με το A24 για την επόμενή του ταινία

Με πρωταγωνιστή τον Τομ Χίντλστον στον ρόλο του Τσαρλς «Τσακ» Κραντς, η ταινία χαρτογραφεί τη ζωή ενός φαινομενικά «συνηθισμένου» ανθρώπου, φωτίζοντας πολύπλοκες πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι αφήγηση της ταινίας δομείται ανάποδα, από το τέλος της ζωής του Τσακ προς την αρχή της, και είναι εμπνευσμένη από τον στίχο του Ουόλτ Ουίτμαν: «Do I contradict myself? Very well then, I contradict myself. I am large, I contain multitudes».

The Life of Chuck

The Life of Chuck

The Life of ChuckΣτιγμιότυπα από το τρέιλερ

Οσον αφορά το καστ, στο πλευρό του Χίντλστον εμφανίζονται οι Τσιούετελ Ετζιοφορ, Κάρεν Γκίλαν και ο Μαρκ Χάμιλ, ο οποίος αφηγείται την ιστορία ως ο παππούς του Τσακ, Αλμπι Κραντς, ενώ σκυτάλη παίρνουν και οι νεότερες εκδοχές του ήρωα, που ενσαρκώνονται από τον Τζέικομπ Τρεμπλέι, τον Μπέντζαμιν Πάτζακ και τον γιο του ίδιου του Φλάναγκαν, Κόντι.

Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον προσεχή Ιούνιο. Αν πράγματι το τρέιλερ είναι ενδεικτικό, τότε ο Φλάναγκαν ετοιμάζεται να μας δείξει πως, ακόμη και χωρίς το στοιχείο του τρόμου που τον χαρακτηρίζει δημιουργικά, μπορεί να μας στοιχειώσει με τον πιο όμορφο τρόπο. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω: