Buzz

Ακόμα και ο Batman φοβάται τη δέσμευση: Νέο τρέιλερ για το «The Lego Batman Movie»

στα 10

Είναι μοναχικά εκεί στην κορυφή για τον μασκοφόρο εκδικήτη της Gotham City...

Flix Team
Ακόμα και ο Batman φοβάται τη δέσμευση: Νέο τρέιλερ για το «The Lego Batman Movie»

Εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, διαβόητος playboy, επιτυχημένος πολεμιστής του εγκλήματος: Μπορεί να είναι δημοφιλής και όλοι να θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του, όμως στο τέλος της μέρας ο Batman μάλλον προτιμά να γυρίζει μόνος του στη σπηλιά του. Ή τουλάχιστον αυτό θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε το καινούργιο τρέιλερ του «The Lego Batman Movie».

O σκηνοθέτης Κρις ΜακΚέι κατάλαβε από νωρίς πως ένας από τους πιο πετυχημένους ήρωες του υπέροχου «The Lego Movie» ήταν ο Batman (με τη φωνή του Γουίλ Αρνετ) και έτσι αποφάσισε να φτιάξει μια ολόκληρη ταινία που να περιστρέφεται γύρω από τον Σκοτεινό Ιππότη ή όπως το περιγράφει ο ίδιος «το "About a Boy" αν το σκηνοθετούσε ο Μάικλ Μαν».

Δείτε ακόμη: Η πρεμιέρα-σοκ του «The Walking Dead» τώρα και με αιματοβαμμένα Lego! Δείτε το βίντεο

The Lego Batman Movie 607

The Lego Batman Movie 607

Η συζήτηση θα μπορούσε να τελειώσει εδώ, ωστόσο ο ΜακΚέι επιμένει πως το «The Lego Batman Movie» θα μπει βαθιά στο σύμπαν του Σκοτεινού Ιππότη, εξανθρωπίζει τον υπερήρωα, τον φέρνει πιο κοντά στους αγαπημένους του (βλ. τον πιστό του μπάτλερ, Αλφρεντ - Ρέιφ Φάινς, την Batgirl - Ροζάριο Ντόσον, τον Robin - Μάικλ Σέρα) και, φυσικά, απέναντι στον αιώνιο εχθρό του, Τζόκερ (Ζακ Γαλιφιανάκης). Κι αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, αρκεί να σας πούμε ότι στο ρόλο της δημάρχου της Gotham City εμφανίζεται η... Μαράια Κάρεϊ!

H προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες είναι στις 9 Φεβρουαρίου του 2017. Μέχρι τότε, πατήστε το play παρακάτω για να δείτε το πιο πρόσφατο τρέιλερ του «The Lego Batman Movie».


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

The Lego Batman Movie poster 607