Buzz

Η Αν Χάθαγουεϊ και η Ρέμπελ Γουίλσον είναι δύο αξιολάτρευτες απατεώνισσες στο τρέιλερ του «The Hustle»

στα 10

Οι δύο ηθοποιοί αναλαμβάνουν τους ρόλους των Μάικλ Κέιν και Στιβ Μάρτιν στο θηλυκό ριμέικ του «Απατεώνες και Τζέντλεμεν».

Η Αν Χάθαγουεϊ και η Ρέμπελ Γουίλσον είναι δύο αξιολάτρευτες απατεώνισσες στο τρέιλερ του «The Hustle»

Μετά το «Ghostbusters» και το «Ocean's Eight», ακόμα μία ταινία ετοιμάζεται να δώσει ένα θηλυκό τουίστ σε μια προϋπάρχουσα ταινία. Κι αν οι δύο προηγούμενες αυτές απόπειρες δεν ήταν ακριβώς απόλυτα επιτυχημένες, σίγουρα η προοπτική ενός ανταγωνιστικού ντελιρίου ανάμεσα στην Αν Χάθαγουεϊ και τη Ρέμπελ Γουίλσον δεν μοιάζει δυσάρεστη.

Στο «The Hustle», οι δύο ηθοποιοί αναλαμβάνουν να υποδυθούν τους χαρακτήρες που ερμήνευσαν ο Μάικλ Κέιν και ο Στιβ Μάρτιν στο «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» του Φρανκ Οζ, σε ένα ριμέικ που φιλοδοξεί να αντιστρέψει τους ρόλους.

Διαβάστε ακόμη: Κοιτάξτε κάτω από το δέρμα του Τζέιμι Μπελ στο τρέιλερ για το «Skin»

the hustle 607

Στην ταινία του 1988, δύο πανούργοι κομπιναδόροι αποφασίζουν να ξεκαθαρίσουν μια και καλή τους λογαριασμούς τους στοιχηματίζοντας στο ποιος θα καταφέρει πρώτος να γοητεύσει μια νεαρή Αμερικανίδα κληρονόμο και να της αποσπάσει την περιουσία της.

Αν και η ταινία του Οζ διέθετε ήδη μία απολαυστική ανατροπή στο φινάλε της, το νέο φιλμ επιχειρεί μια πιο ξεκάθαρα φεμινιστική εκδοχή της κλασικής κωμωδίας, με τις δύο πρωταγωνίστριες να ερμηνεύουν δύο χαρισματικές απατεώνισσες οι οποίες αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τον θανάσιμο ανταγωνισμό τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να πάρουν εκδίκηση από τους διεφθαρμένους άντρες που τις αδίκησαν.

Δείτε παρακάτω τα δύο τρέιλερ της ταινίας που σκηνοθετεί ο Κρις Αντισον (βετεράνος του «Veep»), η οποία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 10 Μαΐου, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται στις 6 Ιουνίου από την Tulip Entertainment, με τον ελληνικό τίτλο «Η Κομπίνα».



Διαβάστε ακόμη

the hustle 607