Buzz

«The Host»: Teaser για το κακό μάτι!

στα 10

Μπορεί η έξοδός του στις αίθουσες να απέχει κάτι παραπάνω από έναν χρόνο, αλλά το πρώτο teaser του «The Host» είναι εδώ. Δείτε το με τα μάτια σας!

«The Host»: Teaser για το κακό μάτι!
Μάτια μου!

Με το saga του «Twilight» να φτάνει στη δύση του σε λίγους μήνες, ο καιρός να αρχίσει να χτίζεται το buzz για την επόμενη κινηματογραφική μεταφορά βιβλίου της Στέφανι Μέγιερ, προφανώς έφτασε.

Κι αν η ιδέα πίσω από το «The Host» μοιάζει ακόμη πιο εξωφρενική κι από αυτή μιας νεαρής μαθήτριας που δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε έναν βρικόλακα κι έναν λυκάνθρωπο, τουλάχιστον το πρώτο teaser του φιλμ δεν έχει την camp (για να μην πούμε φτηνή) αισθητική που μοιάζει σήμα κατατεθέν του «Twillight».

Οπως αντιλαμβάνεστε από το σύντομο τρέιλερ, το «The Host» εξιστορεί μια εξωγήινη εισβολή που γίνεται εκ των έσω, με πνεύματα από άλλους κόσμους που καταλαμβάνουν τα σώματα των κατοίκων του πλανήτη μας και την ζωή της Μέλανι μιας νεαρής κοπέλας που παλεύει να κρατήσει την ανθρωπιά της.

Ακούγεται σχεδόν αξιοπρεπές, αλλά όπως κάθε βιβλίο της Μέγιερ, έτσι και το «The Host» χτίζεται πάνω σε υπερβολές και μελοδραματισμούς και στην παράξενη συνεργασία ξενιστή και «εξωγήινου παράσιτου», που μαζί θα προσπαθήσουν να σώσουν την οικογένεια της Μέλανι καθώς και τον αγαπημένο της...

Το teaser πάντως δείχνει πειστικό και έξυπνο και η παρουσία της Σίρσα Ρόναν στον πρωταγωνιστικό ρόλο δίνει πόντους στο σχέδιο -κάποτε ίσως λέγαμε το ίδιο και για τον Αντριου Νίκολ, αλλά εν τω μεταξύ είδαμε το «In Time» .

Σε κάθε περίπτωση, δείτε το και πείτε μας τη γνώμη σας!