Buzz

Δεν υπάρχουν σχέδια για μια τρίτη σεζόν του «The Haunting»

στα 10

Αυτό δήλωσε ο δημιουργός της σειράς Μάικ Φλάναγκαν, ο οποίος φαίνεται πως για την ώρα επικεντρώνεται σε άλλα πρότζεκτς.

Δεν υπάρχουν σχέδια για μια τρίτη σεζόν του «The Haunting»

Η σειρά ανθολογίας τρόμου του Netflix «The Haunting» έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετούς φανατικούς οπαδούς και με τις δυο σεζόν του, το «The Haunting of Hill House», βασισμένο στο κλασικό μυθιστόρημα τρόμου της Σίρλεϊ Τζάκσον, και «The Haunting of Bly Manor», το οποίο πρόκειται για μια μεταφορά του βιβλίου του Χένρι Τζέιμς «To Στρίψιμο της Βίδας». Αλλά αν ελπίζατε πως η σειρά θα συνεχίσει και με μια τρίτη σεζόν, τότε μάλλον σας έχουμε άσχημα νέα.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Μάικ Φλάναγκαν, για την ώρα «δεν υπάρχουν σχέδια για επόμενα κεφάλαια. Είμαστε επικεντρωμένοι σε άλλα πρότζεκτς για το 2021 και μετά. Αν αλλάξουν τα πράγματα θα σας ενημερώσουμε.»

Διαβάστε ακόμα: Τα κρυμμένα φαντάσματα του «The Haunting of Bly Manor»

mike flanagan 607

Αλλά δυστυχώς τα κακά νέα δεν σταματούν εκεί. Πριν λίγους μήνες ο Φλάναγκαν είχε ανακοινώσει πως θα μεταφέρει ένα ακόμα βιβλίο του Στίβεν Κινγκ στη μεγάλη οθόνη, το «Revival». O Φλάναγκαν έδωσε κι ένα μικρό update για το πρότζεκτ αυτό λέγοντας πως θα το αναλάβει τελικά, χωρίς να αναφέρει τους λόγους αποχώρησής του. Μιλώντας στο podcast The Company of Mad, ο Φλάναγκαν παρομοίασε την εμπειρία του με εκείνη του Τζος Μπουν, ο οποίος είχε αναλάβει την σκηνοθεσία πριν τον Φλάναγκαν, αλλά αποχώρησε μετά από διαφορές που είχε με την παραγωγή.

«Είχαμε αρχίσει να στέλνουμε email ο ένας στον άλλον γιατί ήθελα να αγοράσω μια συλλεκτική έκδοση του βιβλίου του «Revival» το οποίο πουλούσε ο Μπουν στο eBay. Αρχισαμε να μιλάμε όταν αγόρασα τελικά το βιβλίο και ανταλλάζαμε μηνύματα για την ταινία την οποία είχε αναλάβει πριν από εμένα και τελικά κατέληξα να μην την κάνω ούτε εγώ.»

Η υπόθεση του βιβλίου μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια παραλλαγή της ιστορίας του Φρανκενστάιν την οποία βλέπουμε όχι μέσα από τα μάτια του τρελού επιστήμονα ή του τέρατός του αλλά από εκείνα κάποιου τρίτου. Ενα μεγάλο μέρος όλης αυτής της ιστορίας πρόκειται για ένα δράμα το οποίο αρχίζει να παίρνει μια απροσδόκητη τροπή προς τον τρόμο λίγο πριν την τελευταία πράξη της, καθώς ακολουθούμε τον Τζέιμι Μόρτον από την παιδική του ηλικία μέχρι την ενηλικίωσή του με την υπόθεση να επικεντρώνεται στις διάφορες προσωπικές τραγωδίες του και τους δαίμονες που τον ακολουθούν.

Μέχρι στιγμής η Warner, το στούντιο που έχει αναλάβει την παραγωγή, δεν έχει δηλώσει κάτι σχετικά με την ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι 50 σειρές του Netflix με την μεγαλύτερη θεαματικότητα του 2020