Buzz

Καιρός για ήρωες: Ο Κρις Πάιν απέναντι στην αγριεμένη θάλασσα στο τρέιλερ του «Η Μεγάλη Διάσωση»

στα 10

Μια γοητευτικά «παλιομοδίτικη» περιπέτεια σε ολοκαίνουριο 3D, φιλοδοξεί να μας καθηλώσει με θέαμα μα και συναίσθημα.

Καιρός για ήρωες: Ο Κρις Πάιν απέναντι στην αγριεμένη θάλασσα στο τρέιλερ του «Η Μεγάλη Διάσωση»

Υπάρχουν μερικές αληθινές ιστορίες που μοιάζουν έτοιμες να γίνουν θεαματικές κινηματογραφικές ταινιες κι αυτή που περιγράφει το «The Finest Hours», είναι αναμφίβολα τέτοια.

Καταγράφοντας μια από τις πιο ηρωικές διασώσεις στην ιστορία της αμερικάνικης ακτοφυλακής, το φιλμ μας μεταφέρει πίσω στον Φεβρουάριο του 1952, όταν ένα από τα μεγαλύτερα κύματα κακοκαιρίας στην ιστορία σάρωνε την ανατολική ακτή της χώρας.

Στα ανοιχτά της αγριεμένη θάλασσας, ένα πετρελαιοφόρο με ρότα προς την Βοστόνη θα κοπεί κυριολεκτικά στα δύο παγιδεύοντας 30 μέλη του πληρώματός του στα απομεινάρια του που βυθίζονται αργά.

Την ίδια στιγμή στην μικρή πόλη του Τσάτμαν, ένας αφοσιωμένος άντρας της ακτοφυλακής θα ρισκάρει τα πάντα ξεκινώντας με μια ξύλινη βάρκα κι απέναντι σε απόλυτα αντίξοες καιρικές συνθήκες να φτάσει στο πλοίο που βουλιάζει και να σώσει όσους περισσότερους άντρες μπορεί.

the finest hours 607

Γυρισμένο σε 3D, σκηνοθετημένο από τον Γκρεγκ Γκιλέσπι του «Lars and the Real Girl» και του «Million Dollar Arm», το φιλμ υπόσχεται μεγαλειώδες θέαμα και μια τρικυμία συναισθημάτων. Και για να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, έναν ωκεανό από εξαιρετικούς ηθοποιούς με τον Κρις Πάιν να κρατά τον ρόλο του γύναιου αξιωματικού της ακτοφυλακής, τον Κέισι Αφλεκ, τον Ερικ Μπάνα, τον Μπεν Φόστερ και την Χόλιντέι Γκρέιντζερ να συμπρωταγωνιστούν.

the finest hours 607

Δείτε πιο κάτω το πρώτο τρέιλερ υποτιτλισμένο στα ελληνικά. Η ταινία θα βγεις στις αίθουσες στις 28 Ιανουαρίου του 2016.


Δείτε ακόμη;

finest hours poster gr 607