Buzz

Meh. Το πρώτο τρέιλερ του «The Emoji Movie» είναι εδώ

στα 10

¯_(ツ)_/¯

Meh. Το πρώτο τρέιλερ του «The Emoji Movie» είναι εδώ

Κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό.

H Sony Animation κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία «The Emoji Movie» η οποία πρόκειται, όπως πολύ καλά καταλάβατε, για τα emoji, τα εικονίδια και τις φατσούλες που χρησιμοποιούμε καθημερινά στις συνομιλίες στα κινητά μας τηλέφωνα.

Oλη η ταινία θα παίρνει μέρος στο εσωτερικό ενός smart phone όπου τα emojis ζουν μια ευχάριστη ζωή δουλεύοντας στα μηνύματα που στέλνουμε καθημερινά. Αλλά κάποια στιγμή ανακαλύπτουν τον «Κόσμο της Αρχικής Οθόνης» του κινητού και αρχίζουν να μπαίνουν σε διάφορα άλλα apps, τα οποία το καθένα έχει δικούς του κόσμους για να εξερευνήσουν.

emoji-movie

emoji2

Το πρώτο τρέιλερ, προφανώς, έχει βελτιστοποιηθεί έτσι ώστε για κάποιος να μπορεί να το απολαύσει στο κινητό του τηλέφωνο. Γιατί όχι άλλωστε; Σίγουρα πολλά από τα emoji που ξέρουμε και χρησιμοποιούμε καθημερινά θα κάνουν την εμφάνιση τους στην ταινία, όπως το meh, το smiley face αλλά και το poop emoji (γιατί παντού ταιριάζει ένα poop emoji).

Μέχρι στιγμής οι ηθοποιοί που θα δανείσουν της φωνές τους στις φατσούλες αυτές είναι οι Τ. Τζ. Μίλερ, Τζέιμς Κόρντεν, Ιλάνα Γκλέιζερ και ο Στίβεν Ράιτ, τον οποίο ακούμε και στο τρέιλερ κάνοντας τον Meh.

H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 4 Αυγούστου του 2017.


Περισσότερα νέα τρέιλερ

meh-emoji

hi5-emoji

devil-emoji

happy-emoji

poop-emoji