Buzz

Τα αδέρφια Ντάφερ ήρθαν για να μείνουν στο Netflix

στα 10

Τα αδέρφια Ντάφερ ετοιμάζουν πολλά και νέα πρότζεκτς για την διαδικτυακή πλατφόρμα αλλά και... μία θεατρική παράσταση του «Stranger Things».

Τα αδέρφια Ντάφερ ήρθαν για να μείνουν στο Netflix

Από ό,τι όλα δείχνουν τα αδέρφια Ντάφερ ήρθαν στο Netflix για να μείνουν.

Μπορεί ο κόσμος να έχει πάθει εμμονή με το τηλεοπτικό «Stranger Things» με τα αδέρφια να ήδη να βρίσκονται στα πρώτα στάδια παραγωγής της πέμπτης και τελευταίας σεζόν, ενώ αμέσως να ετοιμάζουν και μια spin-off σειρά, αλλά δεν θα μείνουν μόνο εκεί. Σύμφωνα με το Netflix το «Stranger Things» ετοιμάζεται να μεταφερθεί και ως θεατρική παράσταση και μάλιστα σε σκηνοθεσία του Στίβεν Ντάλντρι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν παραπάνω λεπτομέρειες για το σενάριο, το καστ ή για την πρεμιέρα της παράστασης, αλλά και μόνο το όνομα του Ντάλντρι στην σκηνοθεσία το κάνει να ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμα: Εσπασε όλα τα ρεκόρ το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» με 7 δις λεπτά streaming

stranger things

Αλλά ακόμα και είστε από εκείνους που έχουν βαρεθεί να ακούνε οτιδήποτε έχει να κάνει σχέση με το «Stranger Things», τότε ίσως σαν ενδιαφέρουν κάποια άλλα πρότζεκτς που ετοιμάζουν τα αδέρφια για το Netflix. Πρώτα από όλα θα συνεργαστούν με την Amblin Entertainment και τον Στίβεν Σπίλμπεργκ (πόσο ταιριαστό) για να μεταφέρουν ως τηλεοπτική σειρά το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ και Πίτερ Στράουμπ «The Talisman».

Το βιβλίο μιλά για την ιστορία του Τζακ Σόγιερ, ενός 12χρονου αγοριού, ο οποίος ξεκινά μια αποστολή για να σώσει την ετοιμοθάνατη μητέρα του. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του βιβλίου «μια μουντή φθινοπωριάτικη μέρα, ένα δωδεκάχρονο αγόρι στέκεται σε μια παραλία του Ατλαντικού, κοντά σ' ένα κλειστό λούνα πάρκ κι ένα παλιό ξενοδοχειακό συγκρότημα, το Αλάμπρα. Τα βήματα του έχει οδηγήσει εκεί το παρελθόν: ο πατέρας του δεν υπάρχει πια, η μητέρα του πεθαίνει, δεν υπάρχει καμία τάξη, κανένα νήμα στη ζωή του. Ομως σε λίγο όλα πρόκειται ν' αλλάξουν για τον Τζακ Σόγιερ. Γιατί έχει επιλεχθεί να κάνει ένα ταξίδι σ' έναν ξένο, παράλληλο κόσμο, όπου πολλοί λίγοι μπορούν να «περάσουν»... Εκεί. Σ' αυτή την άλλη εφιαλτική Αμερική, όπου βασιλεύει η μαγεία και καραδοκούν κίνδυνοι και τέρατα πέρα από κάθε φαντασία, ο Τζακ θα πρέπει να βρει το φυλαχτό που μπορεί να σώσει τη ζωή της μητέρα του -το φυλακτό που, για τους δικούς τους λόγους, αναζητούν μανιασμένα και οι δυνάμεις του κακού.»

Τέλος τα αδέρφια θα ετοιμάσουν και μια live action σειρά του κλασσικού manga/anime «Death Note», η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με την αποτυχημένη ταινία του Netflix σε σκηνοθεσία του Ανταμ Γουίνγκαρντ. Από ό,τι φαίνεται υπάρχει ακόμα αρκετό fan base για την να γίνει και σειρά η οποία, ευχόμαστε, να έχει καλύτερη τύχη από την ταινία.