Industry

Το «Stranger Things» κατάφερε να ξεπεράσει τις ένα δισεκατομμύριο ώρες τηλεθέασης

στα 10

Μπορεί να είναι η δεύτερη μόλις σειρά που το καταφέρνει αυτό, αλλά δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την πρωτιά του «Squid Game».

Το «Stranger Things» κατάφερε να ξεπεράσει τις ένα δισεκατομμύριο ώρες τηλεθέασης

To «Stranger Things» φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει πουθενά.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως το πρώτο μέρος τέταρτη σεζόν της σειρά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της κατάφερε να ξεπεράσει τα 7 δισεκατομμύρια λεπτά τηλεθέασης, σπάζοντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Τώρα, και με την κυκλοφορία των δυο τελευταίων επεισοδίων της τέταρτης σεζόν, η σειρά έγινε η δεύτερη μόλις που κατάφερε να ξεπεράσει τις μια δισεκατομμύρια ώρες τηλεθέασης (1.15 δις ώρες για την ακρίβεια) σε 28 μόλις μέρες. Την κορυφή έχει η πρώτη σεζόν του «Squid Game» με 1.65 δις ώρες τηλεθέασης.

Διαβάστε ακόμα: Η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης του Netflix

stranger things

Τα δυο τελευταία επεισόδια, τα οποία έχουν σύνολο 235 λεπτά και κυκλοφόρησαν την Παρασκευή 1η Ιουλίου, μπορεί να έριξαν το Netflix την στιγμή που βγήκαν online στην πλατφόρμα, αλλά κατάφεραν να προσθέσουν 301.28 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης μόλις σε τρεις μέρες.

Αλλά φυσικά και οι προηγούμενες σεζόν της σειράς συνεχίζουν ακάθεκτες. Για την εβδομάδα 27 Ιουνίου – 3 Ιουλίου η πρώτη σεζόν μέτρησε 34.47 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης, η δεύτερη 30.26 εκατομμύρια και η τρίτη 30.28 εκατομμύρια ώρες.