Buzz

«The Dry»: Η ταινία του Ερικ Μπάνα γεμίζει τα σινεμά. Στην Αυστραλία

στα 10

Σκηνοθετημένο από τον Ρόμπερτ Κόνολι, το φιλμ είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σινεμά της Αυστραλίας εδώ και χρόνια. Ακόμη και υπό τις παράξενες συνθήκες των ημερών.

«The Dry»: Η ταινία του Ερικ Μπάνα γεμίζει τα σινεμά. Στην Αυστραλία

Βασισμένο στο ομότιτλο εξαιρετικά επιτυχημένο βιβλίο της Τζέιν Χάρπερ, το «the Dry», διαδραματίζεται σε μια επαρχιακή πόλη της Αυστραλίας που μαστίζεται από μια συνεχιζόμενη, πολυετή ξηρασία. Ο Ερικ Μπάνα υποδύεται έναν ομοσπονδιακό πράκτορα που επιστρέφει στην πόλη της καταγωγής του για την κηδεία ενός φίλου του ο οποίος όπως όλα δείχνουν αυτοκτόνησε αφού σκότωσε την οικογένειά του. Οταν οι γονείς του νεκρού τον πιέζουν να αναλάβει την διαλεύκανση της υπόθεσης εκείνος θα μείνει μόνο και μόνο για να δει τα δικά του φαντάσματα από το παρελθόν -που έχουν να κάνουν με τον θάνατο της κοπέλας του πριν είκοσι χρόνια- θα εμφανιστούν για να τον στοιχειώσουν.

Δείτε ακόμη: Ενώ τα σινεμά στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη είναι κλειστά, το box office στην Κίνα, γράφει ιστορία

eric bana the dry 607

Το φιλμ βγήκε στις αίθουσες της Αυστραλίας την 1η Ιανουαρίου συνοδευόμενο από εξαιρετικές κριτικές κι από τότε κρατά σταθερά μια θέση ανάμεσα στις πιο πετυχημένες ταινίες του box office ενώ πρόσφατα αγοράστηκε για διανομή στην Αμερική όπως και σε πολλες άλλες χώρες του κόσμου. Δείτε το τρέιλερ του φιλμ στο βίντεο κι αφήστε την φωνή της Μπίμπι Μπετενκουρτ που τραγουδά το «Under the Milky Way Tonight» των The Church να σας μαγέψει.


Δείτε επίσης: «The Eternal daughter»: Αυτή είναι η νέα ταινία της Τζοάνα Χογκ με την Τίλντα Σουίντον