Buzz

«The Company You Keep»: το νέο πολιτικό θρίλερ του Ρόμπερτ Ρέντφορντ έχει trailer!

στα 10

O Ρόμπερτ Ρέντφορντ επιστρέφει στο είδος του καθαρόαιμου πολιτικού θρίλερ, πρωταγωνιστώντας και υπογράφοντας τη σκηνοθεσία στο «The Company You Keep». Δείτε το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε!

«The Company You Keep»: το νέο πολιτικό θρίλερ του Ρόμπερτ Ρέντφορντ έχει trailer!

To ομώνυμο βιβλίο του Νιλ Γκόρντον διασκευάζεται από τον Λεμ Νομπς, σεναριογράφο του «Haywire» και του εξαιρετικού «The Limey». Η ιστορία θέλει τον Σάια ΛαΜπεφ έναν νεαρό δημοσιογράφο που ακολουθεί κατά πόδας ευυπόληπτο μεσήλικα δικηγόρο τον οποίο υποπτεύεται ότι υπήρξε μέλος των «Weather Underground», της ακροαριστερής αμερικανικής οργάνωσης που μυστηριωδώς έσβησε από το χάρτη.

Στο ρόλο του πρώην αριστερού ακτιβιστή, φυσικά, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο οποίος με τη σειρά του ζει με ψεύτικη ταυτότητα για πάνω από 3 δεκαετίες και προσπαθεί να διαφυλάξει την οικογένειά του από τις καταιγιστικές αποκαλύψεις.

Στο trailer παρατηρούμε με ικανοποίηση ότι το ύφος και ο σκηνοθετικός ρυθμός παραπέμπουν στα κλασικά πολιτικά θρίλερ της δεκαετίας του 70, με τα μουντά χρώματα, τα γρήγορα κοψίματα στο μοντάζ και τους διαλόγους εκτός πλάνου.

Ελπίζουμε λοιπόν ότι ο Ρέντφορντ θα δικαιώσει την παράδοση από την οποία άλλωστε προέρχεται. Αξιοθαύμαστο ότι έχει συγκεντρώσει μία εξαιρετική παρέα ηθοποιών σε συμπρωταγωνιστικούς ή μικρότερους ρόλους: Σούζαν Σαράντον (υποδύεται την πρώτη "σύντροφο" που συλλαμβάνεται ξαφνικά και από εκείνη αρχίζει να ξετυλίγεται τι κουβάρι), Στάνλεϊ Τούτσι, Νικ Νόλτε, Ανα Κέντρικ, Κρις Κούπερ, Τζούλι Κρίστι, Σαμ Ελιοτ, Μπράνταν Γκλίσον, Τέρενς Χάουαρντ, Ρίτσαρντ Τζένκινς.

Η ταινία θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού στο 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που βρίσκεται ήδη στη δεύτερη μέρα του (παρακολουθείστε όλες τις ανταποκρίσεις του Flix στο Venice Stream που ανανεώνεται συνεχώς!), ενώ θα κάνει την βορειοαμερικανική της πρεμιέρα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο σε λίγες εβδομάδες.