Buzz

Τελείωσαν τα γυρίσματα του «Before Midnight» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

στα 10

Με φόντο την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τη Μεσσηνία, ολοκληρώθηκαν χτες τα γυρίσματα της τρίτης κινηματογραφικής συνάντηση της Σελίν και του Τζέσι, ή της Ζιλί Ντελπί και του Ιθαν Χοκ, αν προτιμάτε.

Τελείωσαν τα γυρίσματα του «Before Midnight» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Είχαμε γράψει πρώτοι για τα γυρίσματα της συνέχειας των «Πριν το Ξημέρωμα» και «Πριν το Ηλιοβασίλεμα», μια είδηση που αναδημοσιεύτηκε εκτενώς από τα διεθνή μέσα, δείχνοντας ότι η ερωτική ιστορία και οι χαρακτήρες που έχτισε ο Λινκλέιτερ με τους ηθοποιούς του, εξακολουθούν να συγκινούν και να γοητεύουν ακόμη.

Στην πορεία, υπήρξαν αρκετές αμφιβολίες για το status της παραγωγής, με τον Ιθαν Χοκ να δηλώνει (για άγνωστους λόγους) ότι ο λόγος που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι για να γράψουν το σενάριο. Οπως αποδείχθηκε όμως, από την ανακοίνωση της παραγωγής, είχαμε βεβαίως δίκιο.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της εταιρίας του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ Detour Films, του Χρήστου Β. Κωνσταντακόπουλου και της Σάρα Γούντχατς από την Faliro House σε συνεργασία με την Venture 4TH, και την Castle Rock.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες το 2013, και ο Λινκλέιτερ η Ντελπί και ο Ιθαν Χοκ, δηλώνουν ενθουσιασμένοι «που δούλεψαν και πάλι μαζί, αυτή τη φορά στην όμορφη Ελλάδα και επισκέφτηκαν ξανά τις ζωές του Τζέσι και της Σελίν, εννιά χρόνια μετά απ' όταν ο Τζέσι κινδύνεψε για τελευταία φορά να χάσει την πτήση του».

Ανυπομονώντας για λεπτομέρειες τις υπόθεσης, και κυρίως να δούμε την ιστορία τους να συνεχίζεται στην οθόνη, δείτε στο gallery την πρώτη φωτογραφία από το φιλμ.