Buzz

Τα blogoscars αξίζουν ένα Οσκαρ!

στα 10

Φτάνοντας στο τέλος της φετινής τους διοργάνωσης, τα ελληνικά blogoscars συναντούν την 84η Απονομή των φετινών βραβείων Οσκαρ με αυστηρά σινεφιλικές επιλογές, overdose από «Υπηρέτριες», έναν πακτωλό από gif και μερικά βίντεο που θα άξιζαν από μόνα τους ένα βραβείο...

Τα blogoscars αξίζουν ένα Οσκαρ!
Ποιες από τις «Υπηρέτριες» είναι Α' Γυναικείο, ποιες είναι Β' Γυναικείο; Στα blogoscars οι κανόνες είναι αυστηροί!

Από τις 17 Φεβρουαρίου που ξεκίνησε η επίσημη ψηφοφορία των ελλήνων bloggers για τα δεύτερα κατά σειρά blogoscars, λίγα πράγματα έχουν μείνει όρθια από την κινηματογραφική χρονιά του 2011 (συν κάτι ψιλά από το 2012) όπως την ξέραμε...

Ανθρωποι που δεν θα βρεθούν ποτέ στα Οσκαρ της Ακαδημίας, κέρδισαν τα 5 (τουλάχιστον) δευτερόλεπτα της διασημότητας τους (βλ. Σιον Σονο για το «Guilty of Romance» στη σκηνοθεσία, ο τετράποδος Αγκι του «The Artist» για Β' Ανδρικό Ρόλο, η Αριάν Λαμπέντ για τις «Αλπεις» στο Β' Γυναικείο Ρόλο).

Αδικίες που θα γράψουν ιστορία επανορθώνονται εδώ με το παραπάνω (βλ. Μπέλα Ταρ για το «Αλογο του Τορίνο» στην Καλύτερη Σκηνοθεσία, Πέδρο Αλμοδόβαρ για το «Δέρμα που Κατοικώ» στο Καλύτερο Σενάριο, Τζέσικα Τσαστέιν για το «Καταφύγιο» στο Β' Γυναικείο Ρόλο).

Ταινίες που η Ακαδημία δεν θα έβλεπε παρά μόνο αν ήξερε τι είναι torrent πρωταγωνιστούν στην ψηφοφορία των Ελλήνων bloggers στέλνοντας σήματα προς τις εταιρείες διανομής (βλ. «Weekend» του Αντριου Χέιγκ, «Submarine» του Ρίτσαρντ Αγιοάντ, «Bellflower» του Ιβαν Γκλόντελ).

Και όλα αυτά σε έναν οργασμό posts, tweets και διαδικτυακών διαξιφισμών που δίνουν άλλη έννοια στο σινεφίλ ενθουσιασμό και στο πως ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Σεθ Ρόγκεν μπορούν να είναι ταυτόχρονα οι δύο πιο σέξι ηθοποιοί της χρονιάς!

Highlight: τα gif από τις ταινίες που ψηφίστηκαν που έχουν γεμίσει τα blogs όσων συμμετέχουν και τα βίντεο που σκηνοθέτησε η ομάδα των οργανωτών των blogoscars διακωμωδώντας μερικές από τις μεγαλύτερες ταινίες της χρονιάς και άξιο για Οσκαρ αυτό που μπορεί να κάνει μέχρι και τον Μπέλα Ταρ να σκάσει από τα γέλια (δείτε το παρακάτω) για την κατηγορία της καλύτερης σκηνοθεσίας!

Παρακολουθήστε τις ψηφοφορίες, τα κουτσομπολιά, τα πιο «θανατερά» tweets και όλα όσα απομένουν μέχρι την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου που ολοκληρώνονται τα blogoscars στο επίσημο site των blogoscars και διαβάστε περισσότερα για τη δεύτερη ψηφοφορία των ελλήνων bloggers για να φτάσετε μέχρι την «κανονική» απονομή των βραβείων Οσκαρ την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου τελείως... απενοχοποιημένοι.

Tags: BLOGOSCARS