Buzz

Συναντώντας την Τζόντι Φόστερ στο «Elysium»

στα 10

Μια σειρά από καινούριες φωτογραφίες από την νέα ταινία του Νιλ Μπλόμκαμπ, μας δείχνουν το look της πρωταγωνίστριας του. Με γεια το κούρεμα Τζόντι!

Συναντώντας την Τζόντι Φόστερ στο «Elysium»

Ο Αύγουστος του 2013 δεν είναι πλέον τόσο μακριά, οπότε έχουμε ήδη αρχίσει να ανυπομονούμε για το «Elysium» την καινούρια ταινία του Νοτιοαφρικανού Νιλ Μπλόμκαμπ μετά το «District 9» που υπήρξε μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις στην αρένα της επιστημονικής φαντασίας εδώ και χρόνια.

Εν τω μεταξύ, πέρασαν πέντε χρόνια και τόσο οι φιλοδοξίες, όσο και τα μέσα που είχε στη διάθεσή του για την επόμενη ταινία του, προφανώς αυξήθηκαν με γεωμετρικούς ρυθμούς. Ετσι το «Elysium» προβάλλει σαν μια από τις ταινίες που κατεβαίνει με μεγάλες φιλοδοξίες στον αγώνα των καλοκαιρινών blockbuster, αφού η έξοδός του μετακινήθηκε από τον Μάρτιο στον Αύγουστο.

Το στόρι του φιλμ είναι τοποθετημένο στο 2159, σε έναν κόσμο χωρισμένο σε δυο τάξεις ανθρώπων. Από τη μια οι άνθρωποι που ζουν στη γη, φτωχοί κι εξαθλιωμένοι, περισσότεροι απ΄ όσους ο πλανήτης μπορεί να συντηρήσει. Από την άλλη, λίγοι εκλεκτοί πλούσιοι, που ζουν σε έναν διαστημικό σταθμό τελευταίας τεχνολογίας κατασκευασμένο από την Armadyne Corporation. Οταν ένας πρώην κατάδικος αναγκάζεται να αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή για λογαριασμό των ισχυρών, οι πράξεις του θα αλλάξουν τις ισορροπίες και ίσως πετύχουν να φέρουν την ισότητα ανάμεσα στους δυο κόσμους.

Ο Ματ Ντέιμον κρατάει τον βασικό ρόλο στο φιλμ, ενώ συμπρωταγωνιστούν ο Σάρλτο Κόπλεϊ ( του «District 9») ενώ συμπρωταγωνιστούν η Αλις Μπράγκα και ο Γουίλιαμ Φίχτνερ.

Η Τζόντι Φόστερ, έχοντας πρόσφατα απασχολήσει υπέρ του δέοντος τη δημοσιότητα με την εμφάνισή της στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών (διαβάστε περισσότερα εδώ) , υποδύεται την Γενική Γραμματέα Ρόουντς, μια υψηλόβαθμη κρατική υπάλληλο που προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τους δύο κόσμους ξέχωρους, επιβάλλοντας σκληρούς νόμους για την μετανάστευση και εφαρμόζοντάς τους με κάθε τρόπο.

Οι πρώτες φωτογραφίες την δείχνουν αποφασισμένη, hi tech, με νέο κούρεμα και πεντακάθαρο look. Προφανώς η ηθοποιός δεν πέρασε πολύ (ή καθόλου) χρόνο στην τεράστια χωματερή στο Μεξικό, στην οποία γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας που διαδραματίζεται στη γη. Ευτυχώς για εκείνη, καθώς η εμπειρία δεν ακούγεται ιδιαίτερα διασκεδαστική. Ειδικά αν υπολογίσετε ότι το συνεργείο φορούσε μάσκες σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων. Αλλά όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι ηθοποιοί, όχι...

Διαβάστε περισσότερα για το «Elysium» εδώ.

jodie

jodie

jodie