Industry

Ψάχνεις για δουλειά; Η Armadyne σε χρειάζεται!

στα 10

Διακριτικά διοχέτευσε τη viral καμπάνια του το «Elysium» του Νιλ Μπλόμκαμπ στην Comic-Con, μπερδεύοντας τον κόσμο, όπως πρέπει να κάνει μια σωστή viral καμπάνια!

Ψάχνεις για δουλειά; Η Armadyne σε χρειάζεται!

Σχεδόν δύο χρόνια πριν βγει η ταινία στις αίθουσες, το «Elysium» του Νιλ Μπλόμκαμπ, του σκηνοθέτη του «District 9», έχει ξεκινήσει τον… προσηλυτισμό θεατών, με τον πιο υπόγειο τρόπο!

Στους διαδρόμους του κτιρίου όπου εξελίσσεται η Comic-Con, εμφανίζεται μια αφίσα (δείτε στο gallery), που παραπέμπει τον περαστικό στο site της ανύπαρκτης εταιρείας Armadyne. Το σχετικό σποτ (δείτε παρακάτω) διαφημίζει ότι η εταιρεία προσλαμβάνει επιστήμονες για ένα έργο που ελπίζει να έχει έτοιμο ως το 2097.

Το υλικό γαργαλάει την περιέργεια γύρω από τη νέα ταινία του Μπλόμκαμπ, για την οποία ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά: θα έχει, όπως και το «District 9», το σχολιασμό κοινωνικής ανέγερσης και θα πρωταγωνιστούν οι Ματ Ντέιμον, Τζόντι Φόστερ, Σάρλτο Κόπλεϊ, Γουάγκνερ Μόουρα, Γουίλιαμ Φίκτνερ, Αλις Μπράγκα και Ντιέγκο Λούνα. Η δράση εξελίσσεται 100 χρόνια από τώρα, ο Ντέιμον υποδύεται έναν πρώην αστυνομικό, η Φόστερ την επικεφαλής μιας εξωγήινης φυλής και τα σκηνικά υπογράφει ο Σιντ Μεντ, δημιουργός του ντεκόρ του «Blade Runner». Η ταινία θα βγει στις αίθουσες την 1η Μαρτίου 2013.

Αν, πάντως, μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν έχετε βρει δουλειά, σκεφτείτε το…