Buzz

Don't cry, macho!

στα 10

Χώρισαν ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και η Μαρία Σράιβερ μετά από 25 χρόνια γάμου. Προφανώς, επειδή αντίθετα από την πολιτική, στο Χόλιγουντ η σύζυγος δεν είναι απαραίτητο αξεσουάρ!

Don't cry, macho!
Οι παλιές καλές μέρες. Not!

«Πρόκειται για προσωπικό θέμα, δεν θα μιλήσουμε ξανά γι αυτό και ζητάμε την κατανόηση και τον σεβασμό των μέσων ενημέρωσης και του κόσμου» δήλωσε το ζευγάρι, ή καλύτερα οι δικηγόροι τους στους «Los Angeles Times», όχι ακριβώς συντετριμμένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Σράιβερ είχε εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία εδώ και καιρό, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, ο γάμος ήταν βιτρίνα ήδη από το 2003, όταν στην διάρκεια της κούρσας για την θέση του Κυβερνήτη της Καλιφόρνια ο Αρνι είχε κατηγορηθεί ότι δεν κρατούσε τα χέρια του στις τσέπες του.

Όποια κι αν είναι η αλήθεια πάντως, η σύμπτωση του χωρισμού λίγο μετά την λήξη της πολιτικής καριέρας του Σβαρτζενέγκερ δεν μοιάζει τυχαία. Ένας χωρισμένος σταρ του Χόλιγουντ είναι κάτι το φυσιολογικό, ένας χωρισμένος Κυβερνήτης της Καλιφόρνια όχι και τόσο.

Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν μοιάζει να το πήρε βαρέως, ειδικά ο Αρνολντ που είναι ήδη πολύ απασχολημένος με το να υπογράφει συμβόλαια για καινούριες ταινίες όπως το «Cry Macho», να προσπαθεί να αναβιώσει το franchise του «Εξολοθρευτή» και να πουλά σε όποιον ενδιαφέρεται το κόμικ και την σειρά κινουμένων σχεδίων «The Governator» που έκανε σε συνεργασία με τον Σταν Λι.

Τι τα θέλετε, η βιομηχανία του θεάματος δεν έχει χρόνο για δάκρυα...