Buzz

Cry Macho;

στα 10

Ενώ το σίγουρο είναι ότι ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, η φημολογία για το ποια θα είναι η ταινία που θα τον οδηγήσει εκεί, δίνει και παίρνει. «Τώρα ξέρω γιατί κλαις», λέει ο T800 στην τελευταία σκηνή του δεύτερου Terminator και να που η ιστορία συνδέεται με το κοντινό μέλλον!

Cry Macho;
Macho για πάντα

Φαίνεται ότι η ταινία που τελικά τράβηξε το ενδιαφέρον του Κυβερνήτη είναι το «Cry Macho», η ιστορία της απαγωγής ενός 11χρονου αγοριού που αποβαίνει ολέθρια. Ο Σβαρτσενέγκερ θα ενσαρκώσει τον απαγωγέα, έναν χήρο κατεστραμένο αλκοολικό πρώην ιππέα που προσπαθεί να βρει λεφτά για να συντηρήσει το γιο του. Το σενάριο βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ν Ρίτσαρντ Νας του 1975, για το οποίο είχε στο παρελθόν δείξει ενδιαφέρον ο Κλιντ Ιστγουντ. Την ταινία, τελικά, θα σκηνοθετήσει ο Μπραντ Φέρμαν, της φήμης του «Δικηγόρου Σκοτεινών Υποθέσεων».

Οι οριστικές συμφωνίες για την ταινία θα γίνουν στο Φεστιβάλ Καννών, ωστόσο ο Αρνι μοιάζει να έχει σειρά εναλλακτικών: το σενάριο του Ράνταλ Γουάλας, «With Wings as Eagles», το «The Tomb» του Αντουάν Φουκουά, το «The Last Stand» του Κιμ Τζι-Γουν και, φυσικά, το «T5», την πέμπτη συνέχεια του «Εξολοθρευτή».