Buzz

Ο Ματίας Σένερτς στο καστ της ταινίας «Supergirl: Woman Of Tomorrow»

στα 10

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2025, με τον Κρεγκ Γκιλέσπι να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και την Μίλι Αλκοκ στον ρόλο της Supergirl.

Ο Ματίας Σένερτς στο καστ της ταινίας «Supergirl: Woman Of Tomorrow»

Στις αρχές του 2024 οι Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν, οι δυο CEO του DC Studios, είχαν ξεκινήσει την διαδικασία του να βρουν την Supergirl για το νέο DC Universe το οποίο ετοιμάζουν. Και την βρήκαν, σχετικά γρήγορα, στο πρόσωπο της Μίλι Αλκοκ, την οποία γνωρίσαμε ως την νεαρή πριγκίπισσα Ρενίρα Ταργκάριεν στο «House of the Dragon».

Τώρα ανακοινώθηκε πως ο Κρεγκ Γκιλέσπι, ο σκηνοθέτης των ταινίων «Εγώ, η Τόνια» και «Κρουέλα», θα αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας με τίτλο «Supergirl: Woman Of Tomorrow», με τον τον Ματίας Σένερτς να προστίθεται στο καστ, στον ρόλο μάλλον του κακού.

Διαβάστε ακόμα: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Superman: Legacy»

supergirl

Δεν είναι γνωστά πολλά για την ταινία, όσον αφορά την πλοκή, αλλά φημολογείται ότι το «Supergirl» θα δανειστεί πολλά από το ομώνυμο κόμικ του Τομ Κινγκ, στο οποίο μια νεαρή εξωγήινη κοπέλα έρχεται στη Supergirl για να ζητήσει βοήθεια για να ανακαλύψει ποιος σκότωσε την οικογένειά της.

Τα γυρίσματα του «Supergirl: Woman Of Tomorrow» αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2025 με την ταινία να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 26 Ιουνίου 2026.