Buzz

Ανθρωποι γυμνοί. Στον ήλιο. Τρέιλερ για το «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

στα 10

Μετά την πρώτη προβολή του στο φεστιβάλ του Ρότερνταμ και την αγορά του από την Visit Films η ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου αποκαλύπτει τις πρώτες εικόνες της.

Ανθρωποι γυμνοί. Στον ήλιο. Τρέιλερ για το «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

Οι κριτικές είναι εξαιρετικές, το word of mouth από το φεστιβάλ του Ρότερνταμ το ίδιο και το τρέιλερ απλά σε κάνει να ανυπομονείς. Γυρισμένο στην Αντίπαρο, το φιλμ είναι ένα coming of middle age film σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Κωστή, ενός γιατρού που διορίζεται στο νησί και μετά από έναν γκρίζο μακρύ χειμώνα, ζει το δικό του καλοκαίρι, όταν οι παραλίες γεμίζουν φρέσκια, γυμνή νεανική σάρκα.

Διαβάστε ακόμη: To «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου φέρνει το ελληνικό καλοκαίρι στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ

Suntan 607

Οταν στο ιατρείο του θα φτάσει η 19χρονη Αννα με μια παρέα συνομηλίκων της που μοιάζουν να ζουν μόνο για το ηδονικό, γεμάτο ήλιο, ποτό και σεξ τώρα, ο Κωστής δεν θα έχει άλλη επίλογή από το να την ερωτευτεί.

Και να καεί από την θέρμη του καλοκαιρινού ήλιου και της ορμής της νιότης. Και κανένα αντηλιακό δεν μπορεί να τον προστατεύσει.

Δείτε εδώ τον Αργύρη Παπαδημητρόπουλο, τους ηθοποιούς του και το ηλιοκαμμένο του συνεργείο να μιλούν στην κάμερα του Flix τον Ιούλιο του 2014

Δείτε πιο κάτω το διεθνές και το ελληνικό τρέιλερ της ταινίας, η οποία μετά το Ρότερνταμ ετοιμάζεται για το SXSW του Τέξας και για τις ελληνικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου από την Odeon.



Δείτε ακόμη: To «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου ταξιδεύει από την Αντίπαρο στο Φεστιβάλ SXSW στο Τέξας