Γυρίσματα

«Suntan»: Οταν η κάμερα του Flix βρέθηκε αποκλειστικά στα γυρίσματα της ταινίας του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

στα 10

To Flix βρέθηκε κάτω από τον καυτό ήλιο των γυρισμάτων του «Suntan» και μίλησε με τον Αργύρη Παπαδημητρόπουλο και τους ηθοποιούς του.

«Suntan»: Οταν η κάμερα του Flix βρέθηκε αποκλειστικά στα γυρίσματα της ταινίας του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου

Σήμερα μπορεί να βρέχει, αλλά σας έχουμε αποκλειστικό βίντεο από ένα καυτό καλοκαίρι! Τον Ιούλιο του 2014 ο φακός του Flix ταξίδεψε στην Αντίπαρο και συνομίλησε με τον Αργύρη Παπαδημητρόπουλο («Wasted Youth»), το καστ και το συνεργείο του, χωρίς δείκτη προστασίας.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Suntan» που προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 31 Μαρτίου

Αλλωστε το «Suntan» είναι όνομα και πράγμα: κυριολεκτικά και συμβολικά ηλιοκαμμένο - μία ιστορία για τα ονειρικά, παρελθοντικά, ανεκπλήρωτα καλοκαίρια της ζωής μας. Ή αυτά που περιμένουμε να 'ρθουν- όπως το πάρει κανείς. Η ταινία ακολουθεί την ιστορία του Κωστή, ενός γιατρού που εγκαθίσταται στην Αντίπαρο, ζει την μοναξιά του νησιώτικου χειμώνα, μέχρι που έρχεται το καλοκαίρι. Η πόρτα του ιατρείου του ανοίγει και μπαίνει η παρέα της Αννας και των νεαρών συμφοιτητών της. Ετσι ο κόσμος του συγκρούεται με έναν άγνωστο σε αυτόν κόσμο, αλλά, κυρίως, ο ίδιος έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον εαυτό του.

Δείτε εδώ: SXSW 2016: Το «Suntan» στέλνει χαιρετισμούς από το Τέξας

Η κάμερα του Flix κατέγραψε την γοητευτική χρυσή εικόνα, την ακτινοβολία νησιώτικης ανεμελιάς, το παρεΐστκο κλίμα συνεργείου και ηθοποιών, αλλά και την αυτοθυσία τους: φορώντας μαγιώ, μακριές αφρικανικές μαντήλες για να προστατέψουν τις ήδη κατακόκκινες πλάτες τους, ψάθινα καπέλα ή τζόκερ με τη στάμπα του «Suntan», καμιά 20αριά άτομα τρέχουν πάνω κάτω στους αμμόλοφους, ανάμεσα σε τουρίστες που χαζεύουν το γύρισμα και το διασκεδάζουν.

Ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος και η παραγωγός Φαίδρα Βόκαλη μας υποδέχονται στο κάμπινγκ, το «στρατηγείο» του «Suntan», μάς συστήνουν το καστ τους (Μάκη Παπαδημητρίου, Ελλη Τρίγγου, Χαρά Κότσαλη, Ντίμι Χαρτ, Μάρκους Κόλεν, Μιλού Βαν Γκρέσεν) κι όλοι μιλούν στο φακό του Flix.

Πατήστε το play...


To «Suntan» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα του στο τμήμα Voices του Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, ταξίδεψε μέχρι το SXSW Φεστιβάλ του Τέξας και παίζεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 31 Μαρτίου από την Odeon.

SuntanΜια παραγωγή της Marni Films και της Oxymoron Films, σε συμπαραγωγή με τoυς Faliro House, Fassb Films, Foss Productions, Nova, Graal. Σκηνοθεσία: Αργύρης ΠαπαδημητρόπουλοςΣενάριο: Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Σύλλας ΤζουμέρκαςΔ/νση Φωτογραφίας: Χρήστος ΚαραμάνηςΗχος: Λέανδρος ΝτούνηςΑ' Βοηθός Σκηνοθέτη: Καρολίνα ΖαπατίναΒοηθός Δ/ντη Φωτογραφίας: Μανού ΤιλίνσκιΒ' Βοηθός Σκηνοθέτη: Φοίβος ΚοντογιάννηςΓ' Βοηθός Σκηνοθέτη: Ρωμανός Αργυρόπουλος ΙωάννουΜοντάζ: Ναπολέων ΣτρατογιαννάκηςΒοηθός Μοντάζ: Γιώργος ΖαφείρηςΑ' Βοηθός Κάμερας: Χρήστος ΔούροςΜπουμ: Δημήτρης ΡουχίτσαςΜακενίστας: Κάρολος ΣτέρμυΣκριπτ: Κατερίνα ΜπαρμπατσάλουDIT: Καλλιόπη ΠέρδικαΒοηθός DIT: Ασημίνα ΔιονυσοπούλουΗλεκτρολόγοι: Γιώργος ΧατζημήτροςΣκηνογραφία: Αλίκη ΚούβακαΒοηθός Σκηνογράφου και Ειδικά Εφέ: Χάρης ΧαλκιόπουλοςΕνδυματολογία: Μάρλι ΑλειφέρηΜακιγιάζ: Εύη ΖαφειροπούλουΜουσική: FelizolMιξάζ: Κώστας ΦυλακτίδηςSound Design: Λέανδρος ΝτούνηςΧρωματική Διόρθωση: Γιάννης ΖαχαρόγιαννηςVFX: Γιάννης ΑγελαδόπουλοςΠαραγωγοί: Φαίδρα Βόκαλη, Αργύρης ΠαπαδημητρόπουλοςExecutive Producer: Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος Συμπαραγωγοί: Θεοδώρα Βαλεντή, Ερνστ Φασμπέντερ, Στέλιος Κοτιώνης, Ρένα Βουγιούκαλου, Κωνσταντίνα ΣταυριανούAssociate Producers: Πέτρος Παππάς και Λάσε ΣάρπενΔ/νση Παραγωγής: Ιωσήφ Αδαλόγλου, Δημήτρης ΣκιαδόπουλοςΒοηθοί Παραγωγής: Νίκος Θωμάς, Δημήτρης ΤσιλιφώνηςΠρωταγωνιστούν: Μάκης Παπαδημητρίου, Ελλη Τρίγγου, Χαρά Κότσαλη, Ντίμι Χαρτ, Μάρκους Κόλεν, Μιλού Βαν Γκρέσεν, κ.α.Χορηγοί: METKA, Aegean Airlines, Βίκος, MAC

Suntan 607

Διαβάστε ακόμη:

Suntan 607

Suntan 607

Suntan 607

Suntan 607

Suntan 607

Suntan 607

Suntan 607