Buzz

Η Νικόλ Κίντμαν, απελπισμένη στην Αυστραλέζικη έρημο, στο «Strangeland»

στα 10

Η επιστροφή στην πατρίδα της σηματοδοτεί κάτι που μόιαζει με την καλύτερη ταινία της εδώ και χρόνια αν πιστέψουμε το τρέιλερ.

Η Νικόλ Κίντμαν, απελπισμένη στην Αυστραλέζικη έρημο, στο «Strangeland»

«Πάντα έψαχνα το κατάλληλο φιλμ που θα με έφερνε πίσω στην Αυστραλία και μόλις διάβασα το σενάριο για το «Strangeland» ήξερα ότι δεν μπορούσα να πω όχι» λέει η Νικόλ για το πρώτο φιλμ που κάνει σε πάτρια εδάφη μετά από χρόνια.

Και μετά από μια σειρά μάλλον κακές επιλογές θα έλεγε κανείς, αφού ακόμη κι αν το «Αμνησία» ήταν συμπαθητικό πέρασε μάλλον απαρατήρητο, όπως κι «Ο κύκλος των Αναμνήσεων», ενώ το «Grace of Monaco» σφαγιάστηκε δικαίως από τους κριτικούς.

Και ναι το «Αρκουδάκι Πάντινγκτον» πιθανότατα θα είναι μια πολύ χαριτωμένη ταινία, αλλά σίγουρα κανείς δεν θα την δει σαν μια ταινία «με την Νικόλ Κίντμαν». Αντίθετα από το «Strangeland» που μοιάζει ικανό να μας θυμίσει πως ναι, η Νικόλ ήταν και είναι καλή ηθοποιός.

Σκηνοθετημένο από την Κιμ Φαράντ που κάνει το ντεμπούτο της στην μυθοπλασία μετά από ντοκιμαντέρ και δουλειές στην τηλεόραση το «Strangeland» ακολουθεί την ιστορία μιας οικογένειας που μετακομίζει σε μια μικρή πόλη στην αυστραλέζικη έρημο, μόνο και μόνο για να δει τα δύο παιδιά της να εξαφανίζονται μετά από λίγο καιρό.

Η Κίντμαν που υποδύεται την μητέρα τους κάνει τα πάντα για να τα βρει, ενώ ο άντρας της (Τζόζεφ Φάινς), πιστεύει πως κάτι κακό τους έχει συμβεί και πως ο αρχηγός της αστυνομίας (Χιούγκο Γουίβινγκ) έχει μεγαλύτερη σχέση με την εξαφάνισή τους απ΄όσο δείχνει.

Το πρώτο τρέιλερ μοιάζει ατμοσφαιρικό, σκοτεινό και σκονισμένο και μπορείτε να το δείτε πιο κάτω.