Buzz

Στο σύμπαν του «Προμηθέα» του Ρίντλεϊ Σκοτ!

στα 10

Ενας χάρτης του διαστήματος είναι το νέο στοιχείο που προσφέρει η διαφημιστική καμπάνια του «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ στους πεινασμένους φανατικούς της ταινίας. Και είναι τόσο εντυπωσιακός, όσο και η αναζήτηση του στο viral site που ξεκλειδώνει με αργούς ρυθμούς τα «μυστικά» της.

Στο σύμπαν του «Προμηθέα» του Ρίντλεϊ Σκοτ!

O χάρτης που βλέπετε στην εικόνα αριστέρα (και που μπορείτε να δείτε ολόκληρο και σε μεγάλη ανάλυση στο gallery παρακάτω) εμφανίζεται στο teaser trailer του «Prometheus» στο 00.44 (δείτε το εδώ) για κλάσματα του δευτερολεπτου. Και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς ρόλο παίζει στην ταινία και ποια είναι η λειτουργία του.

Ωστόσο, μετά το βίντεο με τον Γκάι Πιρς που εμφανίστηκε από το πουθενά στο Internet πριν λίγο καιρό (μπορείτε να το δείτε εδώ) , αυτό είναι το νέο στοιχείο που προσφέρει στους θαυμαστές του «Prometheus» το viral site www.weylandindustries.com και το οποίο βρήκε ένας χρήστης του twitter πατώντας στη διεύθυνση www.weylandindustries.com//6EQUJ5.

Αναζητήστε λοιπόν κι εσείς με τη σειρά σας τα κρυμμένα «μυστικά» του «Prometheus», της ταινίας που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ακόμη αν είναι πρίκουελ ή όχι του «Alien», αλλά και που τελικά δεν έχει καμία σημασία, αφού αρκεί το γεγονός πως ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει στο διάστημα και για το λόγο αυτό επιστρατεύει τους Μάικλ Φασμπέντερ, Σαρλίζ Θερόν, Νούμι Ραπάς, Γκαι Πιρς και Πάτρικ Γουίλσον σε απαστράπτον 3D που καταφτάνει στις σκοτεινές αίθουσες τον Ιούνιο του 2012.

Διαβάστε περισσότερα για το «Prometheus» για να είστε έτοιμοι όταν έρθει η στιγμή...