Buzz

Μια ζωντανή ψηφιακή συνάντηση με τον Στιβ ΜακΚουίν

στα 10

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 19.00, μπορείτε να συνομιλήσετε με τον Στιβ ΜακΚουίν μέσω zoom με αφορμή το έργο του «End Credits» που παρουσιάζεται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στο πλαίσιο της Μπιενάλε της Αθήνας.

Flix Team
Μια ζωντανή ψηφιακή συνάντηση με τον Στιβ ΜακΚουίν

Ο Στιβ ΜακΚουίν, ένας από τους πιο επιδραστικούς σκηνοθέτες και εικαστικούς του σήμερα, έρχεται στις οθόνες μας για μια αποκλειστική ψηφιακή συζήτηση. Την Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, στις 19:00 (UTC+3), το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη των ταινιών «Shame» και «12 Χρόνια Σκλάβος» και νικητή του Turner Prize, σε μία συζήτηση με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Μπιενάλε της Αθήνας Poka-Yio και τη συνεργάτιδα της Στέγης και ακτιβίστρια Ειρηνη Νιαμουαια Οντουλ.

Με αφορμή το έργο του, «End Credits», που παρουσιάζεται στη Στέγη στο πλαίσιο της Μπιενάλε της Αθήνας, ο Στιβ ΜακΚουίν θα μιλήσει για την τέχνη της ανάσυρσης του συλλογικού τραύματος και των περιθωριοποιημένων ιστοριών της ανθρωπότητας.

H συζήτηση θα διεξαχθεί στα αγγλικά και θα διαρκέσει συνολικά 45 λεπτά.

Στο τέλος, θα ακολουθήσει Q&A με το κοινό μέσω zoom chat.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας αυτήν την ηλεκτρονική φόρμα, έως την Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου στις 18:00 (UTC+3).