Buzz

O Ντέιμον Λίντελοφ αποχώρησε από την «Star Wars» ταινία της Σαρμίν Ομπαΐντ-Τσινόι

στα 10

Και πρώτες πληροφορίες θέλουν τον σεναριογράφο του «Peaky Blinders» Στίβεν Νάιτ να παίρνει την θέση του.

O Ντέιμον Λίντελοφ αποχώρησε από την «Star Wars» ταινία της Σαρμίν Ομπαΐντ-Τσινόι

Οταν ανακοινώθηκε λίγους μήνες πριν πως ο Ντέιμον Λίντελοφ, δημιουργός για μερικές από τις καλύτερες και πολυβραβευμένες σειρές της τηλεόρασης, όπως το «Lost», το «The Leftovers» και το πιο πρόσφατο «Watchmen», θα γράψει το σενάριο για μια ταινία «Star Wars», την οποία θα σκηνοθετούσε η Σαρμίν Ομπαΐντ-Τσινόι, όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω του μιας και θα επρόκειτο να είναι η πρώτη ταινία «Star Wars» μετά και το «Skywalker: Η Ανοδος».

Αλλά δυστυχώς, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, ο Λίντελοφ και ο συνεργάτης του στο σενάριο Τζάστιν Μπριν-Γκίμπσον αποχώρησαν από την ταινία. Σύμφωνα με το Dealine οι δυο τους παρέδωσαν το πρώτο draft του σεναρίου τον Φλεβάρη που μας πέρασε και αποχώρησαν λίγο καιρό μετά.

Διαβάστε ακόμα: Οι Ντάνιελς υπερασπίζονται την απόφασή τους να σκηνοθετήσουν ένα επεισόδιο του «Star Wars: The Skeleton Crew»

stephen knight

Το Variety αναφέρει πως ο Στίβεν Νάιτ, γνωστός από τις δουλειές του στο «Peaky Blinders», «Spencer» και «Eastern Promises», ανέλαβε να γράψει το σενάριο. Η παραγωγή πάντως της ταινίας δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί από όλο αυτό, με περισσότερες πληροφορίες, αλλά και έναν πιθανό τίτλο, να αναμένονται να ανακοινωθούν στο Star Wars Celebration τον Απρίλιο στο Λονδίνο.

Πάντως ο Λίντελοφ σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο SlashFilm φαίνεται πως ούτε ο ίδιος πίστευε στο σενάριό του. «Αν δεν είναι υπέροχο, δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Αυτό είναι το μόνο που θα πω, γιατί έχω την ίδια σχέση με εσάς, δηλαδή, είναι η πρώτη ταινία που είδα να κάθομαι στην αγκαλιά του μπαμπά μου, τεσσάρων ετών, τον Μάιο του ’77. Πιστεύω ότι είναι πιθανό μερικές φορές, όταν έχεις κάτι με τόσο μεγάλη ευλάβεια και εκτίμηση για ένα πράγμα, να αρχίζεις π.χ. να μπαίνεις στην κουζίνα και να πεις απλά ίσως δεν έπρεπε να μαγειρεύω, ίσως θα έπρεπε απλώς να τρώω. Ας το αφήσουμε εκεί.»