Buzz

«Star Trek Into Darkness»: νέο trailer, περισσότερη εικόνα καταστροφής

στα 10

Απειλές, άφθονη δράση και μία καταστροφή που σχεδόν δεν αντέχεις να την κοιτάς. Το χάνουμε το Enterprise πατριώτη;

«Star Trek Into Darkness»: νέο trailer, περισσότερη εικόνα καταστροφής

Κάποιες σκηνές τις έχουμε ξαναδεί, κάποια νέα πλάνα και μερικές ακόμα ατάκες του νέου αυτού international trailer έχουν αρχίσει να μας υποψιάζουν για μία σκοτεινή ταινία καταστροφής. Μίας καταστροφής τόσο συμβολικής, όσο και κυριολεκτικής. Τι έχει ετοιμάσει η απειλητική φιγούρα του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς; Πόσο action θα χρειαστεί για να αντισταθεί ο Κάπτεν Κερκ και το πλήρωμα του μυθικού Enterprise;

Αρκετό. Και σ' αυτό το trailer κανείς μπορεί να δει μερικές από τις σκηνές δράσεις σε μία νοητή συνέχεια, ώστε να κατανοήσει περισσότερο την πλοκή. «Why so serious Captain Kirk» μας έρχεται να αναφωνήσουμε βλέποντας το ανήσυχο βλέμμα του Κρις Πάιν, αλλά μας καλύπτει το δηλητηριώδες αντίστοιχο του Κάμπερμπατς.

2

Στα πλάνα του trailer (προσπαθήστε να το φανταστείτε και σε 3D!) παρουσιάζεται και το υπόλοιπο καστ: Ζάκαρι Κουίντο, Καρλ Ερμπαν, Αντον Γιέλτσιν, Ζόι Σαλντάνα, Τζον Τσο, Σάιμον Πεγκ, Αλις Ιβ, Πίτερ Γουέλερ και Νόελ Κλαρκ.

Είναι προφανές ότι ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς με συνεχή teasers θα προσπαθεί να μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στις 17 Μαΐου. Προς το παρόν το έχει καταφέρει!


Περισσότερο «Star Trek into Darkness»: