Buzz

«The beast is real»: Νέο τρέιλερ για το «Split» του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

στα 10

Ο Τζέιμς ΜακΑβόι έχει 23 διαφορετικές προσωπικότητες. Και καμία δεν έχει καλό σκοπό.

Flix Team
«The beast is real»: Νέο τρέιλερ για το «Split» του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Ομολογούμε ότι σχεδόν είχαμε ξεγράψει πλέον την πιθανότητα ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν να κάνει κάποτε ξανά μια ταινία που να είναι αληθινά καλή, καθώς έμοιαζε να έχει παγιδευτεί στη μανιέρα ιστοριών που έρχονταν με μια τεράστια ανατροπή στο τέλος.

Οπότε είναι σχεδόν ελπιδοφόρο να βλέπεις στο τρέιλερ της καινούργιας ταινίας του το «μυστικό» να αποκαλύπτεται από πολύ νωρίς: Ο βασικός ήρωας έχει 23 διαφορετικές προσωπικότητες. Και ούτε βλάπτει καθόλου η αίσθηση ότι ο σκηνοθέτης δείχνει να έχει αφήσει για λίγο στην άκρη την υπερβολική σοβαροφάνεια.

Κι επίσης, ο Τζέιμς ΜακΑβόι δείχνει υπέροχος με μακριά πλισέ φούστα.

Δείτε ακόμη: I wanna be sedated. Εντυπωσιακό τρέιλερ για το «A Cure for Wellness»

split 607

Το «Split», για το οποίο ξέραμε ελάχιστα πράγματα πριν εμφανιστεί το πρώτο τρέιλερ, είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με ήρωα έναν άντρα που απαγάγει τρία κορίτσια και τα κρατά κλειδωμένα στο σπίτι του, με έναν απώτερο σκοπό. Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιος μπορεί να είναι αυτός, αλλά το γεγονός ότι μια από τις προσωπικότητές του ονομάζεται «beast» κάτι μας λέει ότι το τέλος δεν προβλέπεται happy...

Οι περισσότερες κριτικές στην Αμερική μιλούν (συγκρατημένα) για την καλύτερη ταινία του Σιάμαλαν εδώ και χρόνια. Θα χρειαστεί να τη δούμε με τα ίδια μας τα μάτια για να το πιστέψουμε, μέχρι τότε, όμως, πατήστε το play παρακάτω για να δείτε το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

Split 607


Διαβάστε ακόμη